fuck you, have you even tried?

varit skitarg hela kvällen.
 
för några timmar sedan länkade hanna en artikel där författaren idiotförklarar personer som klagar på att de inte "hittat sin passion", deklarerar att det bara är undanflykt för att inte ta tag i det man tycker är roligt. blev asarg. eftersom det är sant. kom hem, åt middag, läste lite men kunde inte koncentrera mig på någonting och var tjurig utan att fatta varför, tills jag insåg att jag fortfarande tänkte på den himla artikeln. skrev till ingrid och lackade och till slut så bara, okej men vad vill jag göra då.
 
fotografera. kanske gå en utbildning om jag måste.
 
kollade runt på lite utbildningar och kom in på mitt gamla csn-besked. insåg att jag inte kommer få studiemedel någonsin igen om jag inte läser upp den där jävla filosofikursen från 2014. så då letade jag rätt på mailadress till studierektorn och ba, jag vill göra det här, hur gör jag?
 
och nu har jag möblerat om i vardagsrummet så det är roligare att sitta framför datorn, ska pilla med lite bilder och kanske lägga upp något. det är vad jag vill göra. antar jag. spenderar så fruktansvärt mycket tid på att kolla på andras fotografier, tänka att jag vill ta liknande, fundera på hur jag skulle göra, och också på att vara arg över att jag inte fotograferar.
 
den här gången blev jag så arg att jag gjorde saker.
 
från artikeln:

"The common complaint among a lot of these people is that they need to ‘find their passion.’

I call bullshit. You already found your passion, you’re just ignoring it. Seriously, you’re awake 16 hours a day, what the fuck do you do with your time? You’re doing something, obviously. You’re talking about something. There’s some topic or activity or idea that dominates a significant amount of your free time, your conversations, your web browsing, and it dominates them without you consciously pursuing it or looking for it.

It’s right there in front of you, you’re just avoiding it. For whatever reason, you’re avoiding it. You’re telling yourself, “Oh well, yeah, I love comic books but that doesn’t count. You can’t make money with comic books.”

Fuck you, have you even tried?"

bilder från Liseberg i december. alfred jobbar där. gick in bakvägen med honom och drack kaffe, åt brända mandlar, åkte jukebox tills vi mådde illa, fotograferade i rulltrapporna. sen åkte vi hem. första gången det känns på riktigt att vi har en nöjespark mitt i stan.
Namn:
Kom ihåg uppgifter
Mail (ej synlig):

URL: