10 januari

emma satt på mitt vardagsrumsgolv och drog på sig strumpor, det var någon timme kvar tills hon skulle åka. solen var på väg ner innan den ens gått upp. jag frågade om jag fick ta lite bilder på henne och ingrid. blev dessa.
 
bodde hos ingrid i stockholm två veckor över jul och nu känner jag mest, fuck allt annat. har lägenhet i göteborg nu och bla bla men ingen stad är kul när man är ensam i den och ärligt - i skrivande stund är ALLA mina vänner antingen ute och backpackar eller har flyttat pga plugg. var så himla skönt att komma hem till familjen i sthlm, mitt i julstök och wifistrul och vad vet jag.
 
enda gången min lägenhet har känts hemma på riktigt är när dessa bilder togs. ingrid och hennes kollega emma kom ner till gbg tillsammans och bodde hos mig en långhelg. lagade mat ihop, invigde perstorpsköksbordet, trängdes framför helkroppsspegeln i hallen innan vi drog till 2lång, sov i samma säng, köpte för mycket godis "att ha på tåget också" och åt upp allt på ett dygn, lurade med folk på efterfest med löften om chips och vin, allt var asbra.
 
annars då. firade nyår precis som en bör - på äkta hemmafest à la omyndig, förutom att alla var i tjugoårsåldern. långklänning, misslyckade smokey eyes, halsa bubbel på tolvslaget, hångel till höger och vänster. skiter i klyschan, hade så jävla roligt. innan det var vi en kväll och drack öl med ingrids gamla klasskompisar och en av dem berättade att arktis räknas som en öken pga nederbördshalten. alltså att den är obefintlig. också att kebnekaise sjunker, så berget bredvid kommer antaligen ha tagit dess plats som sveriges högsta när vi är 70.
jag sade att jag kan leva med det.
Veronica Jonsson

omg, så snygga bilder!! Den näst sista <33333333333

Svar: tack!!
Beatrice Almhagen

2016-01-18 | 12:07:36
http://anverjo.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg uppgifter
Mail (ej synlig):

URL: