20 februari

har i år jobbat på göteborgs filmfestival för första gången. sitter och skriver detta i den supersköna svarta hoodien alla medarbetare fick, och på skrivbordet bredvid mig ligger ett svart anteckningsblock à la moleskin med stansad festivallogga och matchande penna. blev så förvånad och glad när vi fick grejerna, är liksom typen som uppskattar ett fint anteckningsblock ... och dessutom att ha någonstans att skriva och kludda när jag har dötid. peppande att jobba för folk som är med på noterna.
 
hade skitkul på festivalen, kan inte annat än rekommendera. gillar bra film och det fanns i överflöd. var stationerad som kassör på handelshögskolan (som har bioduk i största föreläsningssalen) med ett väldigt soft team på två biografvärdar i min ålder och en maskinist. påminde lite om orkesterläger jag var på när jag var yngre: instängd med folk i min ålder på ställe dit folk bara kommer för att göra definierad sak, ha lite ansvar, få gratis mat. fast såg film och lekte kassör istället för att spela fiol liksom.
 
och nu kan jag ett generic kassasystem också. höll stenkoll på vad jag gjorde för att kunna nolla kassan varje dag och få lite bekräftelse under redovisningarna. tydligen var det jävligt mycket diff i kassorna på andra biografer och det finns fan inget bättre än att höra "de flesta gör fel men du har gjort rätt". särskilt när det är cute personer i ledningen.
 
bilderna: min lägenhet - oma, pappa och min halvbror dante. ändå jävligt gullig right.
Namn:
Kom ihåg uppgifter
Mail (ej synlig):

URL: