12 februari

klockan är snart tre på eftermiddagen och jag sitter i mitt vardagsrum och lyssnar på dizzy gillespie. blev hemskickad från jobbet via sms innan jag ens kommit dit pga inget för mig att göra där idag. timanställning is life.
 
men jag var redan på väg, klockan var åtta på morgonen och jag hade börjat dagen med spontandans och avokadomackor i morgonsol (på bilderna) och var på bra humör, så jag bara bytte spårvagn.
 
åkte till mammas kontor och sade hej till henne och hennes kollegor (känner dem bra pga vikarierat där några semestrar), ställde min matlåda i deras kyl, bestämde lunchdejt med mamma och gick sedan avenyn upp till biblioteket.
 
satt två timmar i solen på tredje våningen och läste a storm of swords. har bestämt mig för att läsa ut den innan februari är slut och det går bra. mötte sedan upp mamma på open new doors på tyska bron, vi beställde varsin rödbets-groddar-blodapelsin-avokado-grönkålssallad och åt dessa med solen i ögonen och kanalen utanför glasväggarna.
 
 
 
nu hemma som sagt. bor på tredje våningen med grannar till höger och vänster och under mig, så det går inte att spela jazz på rimlig volym varken före eller efter jobbet. klockan tre på en fredag går det dock alldeles utmärkt.
Namn:
Kom ihåg uppgifter
Mail (ej synlig):

URL: