En tanke

fotograferade anna i augusti. 
 
nu ska jag prata om ett i-landsproblem lite grann :( 
 
jag har börjat skriva mer (eftersom jag kommit på att det är det jag vill göra mest).
överallt när som helst, om allt. jättebra. men kombinerat med att jag blir frustrerad av att inte ha saker organiserade, får jag lite smått panik. vad ska stå på bloggen? vad ska stå på papperslappar? vad ska stå i skrivblock, anteckningsblock, tumblr 1, tumblr 2, skolblock, min dagbok, worddokument, txt-filer??? vad gör jag om jag inte har tillgång till grejen som vad-jag-nu-vill-skriva borde stå i
(och dessutom grejer som kanske inte borde stå nånstans alls utan pratas om med folk)
 
eöuuhhhh 
 
jag har skrivit dagbok i typ 3 år, för att typ underhålla vanan i väntan på att skrivlust ska infinna sig... och det har varit så jäkla nice att kunna kolla tbx på ens känslor, allt det där. jag har typ dokumenterat hela min gymnasietid?? helt sjukt bra. men nu känner jag typ att den blir bortprioriterad eftersom jag skriver ner mina tankar på massor av olika ställen. när dagboken ligger på mitt nattygsbord och jag kommer dit långt senare finns det oftast inte så mkt mer att skriva. men jag vet samtidigt att jag kmr bli arg på mig sj i framtiden ifall jag slutar skriva i den??
 
... 
 
orkar inte vilken korkad text. men jag tänker ju på detta

yann tiersen

 julikväll vid röda sten ~~ så fin stad detta /cry 
 
jag var på pustervik igår och såg yann tiersen. 
det är han som skrivit musiken till amelie från montmartre. 
 
konserten var: mörk, lila, blå, röd, gula golvlampor på scen, piano, sjuka syntar, trummor, klassiska instrument, färgglada plastinstrument, massa fler instrument som jag inte ens kan namnet på. ibland femtakt, ibland ljud som lade sig som en matta över salen, ibland melodier på ett instrument som slingrade sig genom mycket tagen publik. 
han hade band med sig också, som bytte instrument mellan varje låt typ. alla kunde spela alla instrument.
(och en av dem såg ut som jon snow vilket var ganska nice) 
 
nu ska jag typ byta om sedan springa och dricka öl & sedan pustervik ikväll också. huset spelar på basketklubben & släpper nytt IGEN. 
:) är aspepp
 
http://beatricealmhagen.tumblr.com/