Les amours imaginaires

jag planerar fester och sådant för att inte ha fler lediga dagar. och jag tror jag behöver ett miljöombyte av något slag. det kanske är dags att åka till köpenhamn för en helg. eller någon annanstans där det är annan luft. 
 
 
 
2 filmer                 
jag skrev en lång kommentar med filmtips på en annan blogg. insåg att det kanske vore en bra grej att skriva här med. så här är två filmer jag sett nyss. först Nuit #1 som handlar om två unga människor som möts på ett rave och hon följer med honom hem. egentligen bara för att ligga med varandra men saker händer och de öppnar sig för varandra, berättar om sina liv. den utspelar sig under natten de tillbringar tillsammans, är på franska och jättebra.
 
den andra är regisserad av xavier dolan som är 24 år och redan har gjort flera stycken fantastiska filmer - jag har bara sett den här: les amours imaginaires men ska se resten också har jag tänkt. handlar om två personer som varit vänner jättelänge. så råkar de bli kära i samma person, och vänskapen bryts ner till svartsjuka och förakt. superbra film verkligen. hade nästan ont i magen ibland. också på franska.
Namn:
Kom ihåg uppgifter
Mail (ej synlig):

URL: