shadowshow

mathilda, och hon fotograferar också. vill ta bilder tillsammans men det kanske aldrig blir av. 
det här är den mest brinnande och elektriska personen jag känner. också en av mina bästa vänner. alltså hon är helt fantastisk. i skrivande stund på väg till sri lanka (hon är fan borta mer än hon är hemma) och vi ses inte förrän 6 januari. dock inte på hemmaplan. 
 
ps. drömde häromdagen att jag strax skulle dö, och allt jag kunde tänka på var att övertyga mina vänner omkring mig om att Allt jag skrivit måste läsas, ni måste hitta allt, min dagbok ligger där och den och den anteckningsboken, den ligger där, ni måste läsa allt 
 
 

?????

Haha, har bloggat i snart 6 år och fortfarande utan att ha postat några listor, men här kommer en första. Blev utmanad av Linnéa förra veckan och kände igår att det var en ganska lagom dag att skriva listor på. Var på elektro illegal kvällen innan, dansade alldeles för kort pga brandmyndigheten ultimate partypoopers stängde ner klubben vid 4. fucking sämsta jag vart med om 
älskar elektro illegal världens bästa klubb
 
1. En favoritfilm, en favoritbok och en favoritlåt?
Spirited Away
Liftarens Guide till Galaxen
Pogo – Bloom

2. Hur tror du ditt liv ser ut om 5 år?
Om fem år är jag 25. Det är verkligen så gammalt.
Jag tror jag har en hund om jag har råd, är vegan, bor i kollektiv, skriver mer men tjänar pengar på att typ jobba här och där, designa saker digitalt, kanske fotografera för pengar. Kanske bytt stad eller kommit tillbaka till göteborg. 

3. Har du någon fobi?
Spindlar. Växa upp. 

4. Bästa och värsta drycken?
Garants chokladhavredryck är det bästa EVER. Värsta jag vet är vad som helst med starksprit i

5. Välj en TV-serie du helst skulle vilja vara med i (på riktigt) och vilken karaktär skulle du vara?
Game of Thrones. Khaleesi. Hon är bäst. 

6. Din största kändiscrush?
Guuud vet ej... Benedict Cumberbatch... ?? Också David Bowie. Johnny Depp.

7. Din bästa egenskap?
Gillar att lösa folks problem

8. Vad skulle din superkraft och ditt superhjältenamn vara om du var en superhjälte?
Min superkraft hade varit att inte kunna dokumenteras, inte fastna på bild, hamna i några register osv, och jag hade gjort allt jag inte vågar göra nu. Hade hetat Furgirl, haft blå päls och en rävsvans. 

9. En bild på dig själv du tycker om.
10. Bästa nyårsminnet.
Förra året!!!!!! Var på en hemmafest och istället för att följa med ut och klubba efter tolvslaget gick jag och mina bästa vänner hem till en av oss och drack vin, pratade hela natten. Jättejättesent tog jag och mathilda tåg till floda och somnade bredvid varandra. Det var asbra.