Den omöjliga dagen

åkte till floda och pappa kvällen till igår för att sova där → bli väckt med tårta → tryggt och nice. de hade bakat vegantårta och allt. åkte sedan tillbaka till stan, mötte upp anna och gick hem till ruben, alfred anslöt efter en liten stund. vi lyssnade på jamie xx, ruben klippte mitt hår (ser jättemycket ut som audrey i twin peaks). cyklade sedan till järntorget och sushi framför fontänen.
 
det är inte klokt hur snåla de på hälso-sushi är?? ok, inte orimligt att två personer inte får två skålar soppa om de köper en 12-bitars och delar på, men de har tydligen bestämt sig för att deras "familjesushi" (32 bitar) är för max tre pers?? vi fick soppa och soja för tre, fastän vi var fyra. lol. de gav oss ett par extra pinnar, men bara efter vi bad om det. och då med miner som att det verkligen inte var okej. hade det ej varit för att deras misosoppa är vegansk hade jag slutat gå dit. sushin är inte ens jättebra. rullarna går sönder. /bitter
 
jag fyllde alltså år igår. känns inte på riktigt. kan liksom verkligen inte relatera till att jag är 20.
var i alla fall på systemet på linnégatan och fick hjälp av en smal och lång hipster som jobbade där, att hitta vin jag skulle gilla. blev mycket fascinerad av hur hen så extremt målmedvetet, efter att ha ställt några frågor, kilade runt mellan hyllorna, diskuterade med sig själv och plockade fram flaskor. som Mr Ollivander och hans trollstavar ungefär. slutade med att jag köpte två och, jag har bara öppnat det ena, men det var precis vad jag tycker om. lite coolt.
 
därifrån cyklade jag ner till kvinnofolkhögskolan för att vara med på en föreläsning av en som Vulgo flugit hit från amerikanska CrimethInc (decentraliserat anarkistkollektiv). det gjorde typ min dag. så himla intressant. ruben var med där och efteråt ringde vi alfred och mötte honom på järntorget, cyklade upp till masthuggskyrkan och satte oss på berget på baksidan. kollade på stjärnor, såg meterorer och drack vin. 
 
ps. länka om du har flickr (här är min)
 
bilderna: från lägenheten i juli
Ceona

Såå najs med de som är duktiga på sitt jobb! :) Bra liknelse du gjorde också haha!!

2014-08-29 | 20:09:13
http://ceonas.blogg.se
Namn:
Kom ihåg uppgifter
Mail (ej synlig):

URL: