Gården ✦ 3/4 ✦ / Le Village

i torsdags var jag på gården på jazzhuset. satt i vårsolen på baksidan hemma tills ljuset försvann bakom träden, tog mig sedan in till stan och mötte upp alexandra + carolina, fanny, sanna. första gången vi sågs men ja, internetfriendz sedan jag vet inte hur länge. köpte öl och vin för inga pengar alls pga torsdag, träffade fler internetvänner hehe, spelade twister, dansade osv. senare var det dags för livespelning: julia vero. så himla bra, blev förvånad, kändes nästan fel att hon stod på lilla jazz. telefonbilder: 
 


 
så var det fredag. spenderade förmiddagen med att anmäla mig till ca hundra kurser inför i höst. eller ja, det var bara 6 st egentligen men jag vill ju gå allihop om de är kul, och det går ju inte. sedan åkte jag till stan och träffade alexandra igen. vi kikade in på ett dött frilagret där det supposedly skulle vara peppkväll inför klädbytardagen, men tröttnade snabbt och bytte det mot le village och hanna, anna, fille och linnea. 
 
 
 
sedan fick jag sms från vendela, och det visade sig att hon och desirée var bara runt hörnet, på andra lång. åh så bra!!! skrev jag och pallrade mig bort till queenshead, pratade om allt och inget med de två ett tag och tog sedan lång promenad med vendela i mörkret. 
 
 
 
10/10 toasts
Linnéa

var fint att hälsa, haha!

Svar: jaaa kort men bra, kul att vi råkade på varandra!

2014-04-07 | 22:50:42
http://babybel.blogg.se
Namn:
Kom ihåg uppgifter
Mail (ej synlig):

URL: