Allt är hur bra som helst

Nu sitter jag och skriver på blogg.se's nya plattform. Den är ganska kalas faktiskt - skrev hela förra inlägget från iPaden och det gick ju finfint. 

Några bilder som jag tagit med kompaktkamera de senaste dagarna. Har ju vart tvungen att vänja mig vid liten kamera eftersom den ska med till P&L. Var dock lite svårt när Ingrid kom hit med nytt objektiv... Herrejesus, jag åker på festival imorgon. Åker hemifrån halv sju och sedan är det åtta timmar buss som gäller. Kommer hem 2 juli. Det kommer bli SÅ BRAAA


Kollade Graham Norton show på BBC iPlayer. Världens bästa talkshow och iPaden är min nya bästis.


Var uppe på vinden innan Hultsfred för att hämta megaryggsäck och hittade världens finaste stol! Den fick bli sängbord. Och så kom vi ju hem från Hultan och stulen affisch no. 1 åkte upp på väggen. Den är så fin, dör lite.
 


Sedan kom ju min kusin Ingrid från Stockholm, och hon hade med sig sitt nya objektiv. Ett Canon 50/1,4. Jag har lånat det i lite drygt tre dagar nu, och jo. Det var kärlek vid första ögonkastet. Blir nästan ledsen när jag tänker på att det inte kommer vara kvar när jag kommer hem från P&L!


Och så åkte Ingrid och jag till Ullared och köpte megafina långklänningar. Det blir super i Frankrike i juli. Längtaaar

Hultsfred två
Fint folk


Tänkte jag skulle visa några fler bilder från Lovisas avslutningsmiddag. Blev ju anställd som fotograf utan att syster hade någon aning, haha. Och hon var så fin i sin röda klänning, dog lite. Alla var så himla fina! Nu ska jag glo på Spiderman och längta till Peace & Love. Sex dagar kvar!!!!

Bara Ingrid


Idag kom Ingrid till Göteborg från Stockholm igen. De här bilderna tog vi när jag var i huvudstaden för någon månad sedan, på toppen av ett berg som ligger precis vid hamnmynningen.


Bara några meter bakom oss låg ett kafé som heter Fåfängan. Vi åt morotskaka och Ingrid drack latte.Sjukt fina Ingrid. Så himla snygga kläder också. Jag älskar jeansjackan, tror hon fått den av sin farmor!


Redigerar bilderLekte lite med kompaktkameran igen

Sånt här gör jag just nu. 
Är otroligt förkyld, det finns inte mycket annat att göra än att att bombardera näsan med saltsprej (som jag säkerligen överdoserar) och chilla framför datorn. Har inte gått utanför dörren sedan jag kom hem från Hultsfred, och planerar inte att göra det alltför mycket fram till P&L.
Möjligen med undantag för att någon dag springa till Weekday som har fet rea.

Kompaktkamera


Det känns som vi gjorde massa misstag på Hultsfred, men det gick rätt bra ändå. Ett misstag var att inte ta med en fungerande kamera. Systemkamera var inte tillåtet - brydde mig inte egentligen men ville inte riskera att bli av med 5d:an, så jag tog med mina föräldrars kompaktkamera. Efter 2 timmars laddning ville den dock fortfarande inte fungera, så det sket sig. Fick fota så gott jag kunde med min incredible s eftersom Annas galaxy s2 är på lagning. 

Det första jag gjorde när jag kom hem var att leta upp min egen kompaktkamera. Testade lite i vardagsrummet förut, och jag kan faktiskt ta skapliga bilder med den här skönheten. Ljusrosa, fem megapixlar och 512 mb minneskort är det alltså som följer med på Peace&Love om tio dagar. 

Hultsfred ett


Hejhej, nu har jag varit på festival. Kan inte förklara hur trött och sjuk jag är men kan inte heller förklara hur bra allt var och hur mycket jag hade offrat få att få göra det igen. Det var jag och A och vi var festivalklädda och bodde i ett alldeles för litet tält och hade den bästa kvällen tillsammans någonsin. 

Vi såg, i ordning, Svenska Björnstammen, French Films, Blood Red Shoes, Vintage Trouble, Eagles of Death Metal, Slash +Myles Kennedy, Chase & Status, Nause, Stone Roses, Justice. 

French Films, Slash, Nause, Stone Roses och Justice var bäst. Justice var nog allra bäst. Klockan var efter midnatt, Kooks hade precis gått av Blue Stage och ingen hade någon annanstans att ta vägen. Vi var väl tio tusen någonting som trängdes i strobeljuset när Justice gick på. De höll nästan på till tre och det var så fucking kallt att A och dansade som om det inte fanns någon morgondag i tjocktröjor längst fram vid scenen och ändå inte ens blev svettiga. Det var helt stört kallt. 

TAGGA FESTIVALSOMMAR


JAG PACKAR. Om 7 timmar är jag och A på tåget, påväg mot Hultsfred och festival och Slash och Stone Roses. Jag kan inte ens förstå det själv. Och just det - i förrgår så fick jag det bästa samtalet någonsin. "Du har anmält dig som funktionär på Peace & Love 2012, är det fortfarande aktuellt?"

Fick arbetsschemat igår, och det är så jävla bra va, missar bara tråkiga artister. Så om 12 dagar är jag och Sofie i Borlänge och ser Rihanna, Skrillex och DEPORTEES. JAG TROR ATT JAG DÖR. Ganska definitivt. RIP

Fotojobb


Om ni inte förstod hur bra min dag varit bara genom förra inlägget, så kan jag ju tillägga att jag just nu sitter och redigerar bilder från ett fotojobb i tisdags. Och de blir jättebra. GAH.

En förälder från min syster Lovisas klass mailade mig för några veckor sedan och frågade om jag kunde vara fotograf på deras avslutningsbal, och det var ju nemas problemas liksom. Middagen hölls på en restaurang vid Nääs Slott i Floda, det var så fint ljus och jag passade på att ta lite Bea-bilder när jag inte dokumenterade. 

Och så fick jag trerätters också, det var faktiskt helt ok.

Hipp hipp, perfekt nationaldag!


Jag har precis haft en perfekt dag. Helt perfekt. 
Ser ni det här underbara huset? Det är Öijareds Säteri, och min fiolkompis Cecilia bor där. Det är här jag har spenderat dagen, tillsammans med henne, min syster och en till fioltjej som heter Rakel. 

Vi hade fått jobb som servitriser för dagen, och spelade även folkmusik för gästerna när de åt lunch och middag. Jag kan ju tillägga att vi fick sjuk betalning som tack också. Och dessutom: Cecilia hade precis gjort en stor garderobsrensning, och vi fick ta med oss allt vi tyckte om! ASDFGHJKL! 

Fotografier från min syster Lovisas instagram: @toofle

Rebecca & Fiona +Adrian

Rebecca & Fiona 

Den här konserten fick oss ju inte att drömma oss bort till Tomorrowland eller så... Fy, det var äckligt bra. Trots att Liseberg har så dåliga högtalare, och fastän de spelade inte Hard. Becca och Fiona är så balla, fick igång hela publiken i sina pop-kjolar och platåer. 

Sen så kom ju Adrian Lux upp på scenen också!! Det tog ett litet tag, men när Rebecca ropade AAAADRIAAAAAN så strosade han bort till tjejerna och hälsade. Litet skrikanden och så vidare från vårat håll. MUMS.