Svartvitt

Som Ingrid påpekade: lite Greta Garbo-aktigt. Det är inte jag som tagit den här bilden, bara redigerat den. Fotografen är en frilansande fotograf på The Studio i Stockholm.

Lagom fräshigtHejhej, här är jag och sådär lagom fräshigt brun!
Hade varit superultra-kanon-solarium-brun om jag bara vistats lite på stranden också. För medan resten av familjen, till och med Lovisa som har världens brännskada på låret, lapade sol nere på La Plage, så låg jag i skuggan hemma vid lägenheten och läste Liftarens Guide Till Galaxen. I sju dagar.

Den sista dagen tvingade jag ner mig själv till stranden, kunde ju inte komma hem utan proper bikinibränna.
Jag misstänker att jag har lägre kroppstemperatur än normalt folk, för jag klarar verkligen inte att vara utomhus när det är för varmt. Kyla tycker jag är enklare, det är bara att plocka på sig kläder. Solen kommer man inte undan. Hur som helst - jag har ganska lätt för att fånga sol, antagligen från min pappas holländska sida, så jag är sådär lagom fräshigt brun ändå. Kolla mitt fina nagellack!!

Sköööön kille!


Måste bara, måste bara, det är Skrillex och han verkar vara en så himla skön snubbe. Han är liksom helt vanlig. En smått nördig kille som bara råkar göra något som några miljoner andra tycker är skitbra, no biggie.

Eftersom mister Sonny vart så himla inspirerande ska jag försöka sätta ihop lite klipp från la France nu! Kom hem i eftermiddags, har bilat genom Frankrike, Tyskland och Danmark så är egentligen redigt trött, men... ni vet. Internet♥

Jag åker nuuu

Jag åker nu!! Det är helt sjukt. 
Okej, ni fattar. Jag ska till Frankrike, till en lägenhet vid spanska kusten nära Marseille och bara vara. I tolv dagar eller något sånt. Ni fick en bild på Johnny också för jag är snäll.

Bländare 1,4


Jag fick ju låna Ingrids objektiv i några dagar. Det var underbart. Tror jag kommer köpa ett likadant i höst. 

Kan inte ni skriva vad ni har gjort det senaste? Har du varit på festival? Eller rest någonstans? Det är alltid lika kul att höra. Jag vill bli resesugen innan Frankrike.

Det här kunde ha varit en låttextDet är väl lite av en paradox det här... att jag, när jag väl skriver ett inlägg får upp flera stycken i rad. Annars vet jag väl inte riktigt vad jag håller på med. Är det okej att skriva vad jag egentligen tänker här?

Men ja så idag har jag nästan landat efter P&L och nu ligger armbanden på nattygsbordet för snart flyger jag igen. Till Frankrike. Och det är ny mark för mina fötter, men i huvudet är jag lite grann alltid, alltid på en kullerstensgata i Paris och har plisserad kjol och låga converse och kameran runt halsen. Och igår var jag äntligen på Weekday och rean var ju inte slut än tack gud, så nu sitter jag med ett nytt långt, svart cheap monday-linne på mig och det tänker jag nästan aldrig ta av. Men jag måste köpa blommiga tights också. Till min Vans. Jag kommer vara så fin. Och då är det nästan synd att festivalerna är slut, för det är då man ska vara som finast. Och jag har aldrig sett så många fina som på Hultsfred.

Skrillex

Trevligt att jag fått 2 nya följare fast min blogg suger. 


Skrillex, som var bäst fast jag var nära att svimma och blev magsjuk bara några timmar senare. Det var sjukt. Vi stod megalångt bak eftersom vi precis haft funktionärspass och kom nästan en timme efter han börjat spela. Men det var sjukt ändå och han stod där framme som ett litet troll och hans röst var magisk och natten var så himla mörk och jag var bara lycklig. 

Foto från mobilen, hade inte med mig 5D:an till P&L.