En liten (stor) sammanfattning av 2011...


Januari 2011. Det var äntligen ett nytt år! Jag tog självporträtt, började lyssna på David Bowie och skrev början på en fantasyroman om Roxanne. Januari var även månaden då jag började fundera på ett nytt objektiv, som sedan blev mitt Tamron 28-75/2,8.


Februari 2011. Bloggen fyllde 2 år den 2/2! Några dagar senare bröt helvetet ut här hemma när min kamera gick sönder. In på lagning i en vecka. Jag köpte ett Tamron-objektiv och fotograferade Sofia Kvarnbo i Mölndal.


Mars 2011. Bloggen fick en ny design och Roxanne dök upp i headern för första gången. Tillsammans med Lovisa och Ingrid Almhagen såg jag The Ark för tredje gången! Experimenterade mycket med macro-funktionen på nya objektivet.


April 2011. Årets mest kreativa månad, nu hände det en del! Jag plåtade Lovisa vid stationshuset och tog bilden som sedan blev en fototapet i hennes rum. Fotograferade även en snygg tjej vid garveriet i Floda, Stephanie Rocha. Åkte till Stockholm med klassen och Italien med JP, och var bara väldigt lycklig.


Maj 2011. Ny design igen - den rosa som fortfarande sitter på. Jag åkte till Stockholm med klasskompisen Anna och såg Glasvegas, världens bästa indieband. Under konserten fick jag bilden som fortfarande är min absoluta favorit! Skrev ett blogginlägg om Michael Jackson för första gången på väldigt länge, och i slutet på månaden blev jag äntligen RÖDHÅRIG! ♥


Juni 2011. Jag slutade första året på gymnasiet och levde lycklig som ginger. Åkte till släkten i Holland med familjen, och sedan till Kalmar med Lovisa eftersom vi blivit uttagna till landslaget i stråkmusik. Inte mycket av varken bloggande eller fotografering, det var fullt upp med sommaren!


Juli 2011. Ingrid kom ner från Stockholm och det blev några få, intensiva dagar med sjukt mycket fotografering! Så himla roligt. Sedan åkte jag till Kolmården tillsammans med familjen, och fotograferade tigrar, leoparder och surikater. Därefter bar det av mot Skagen och Anholt i segelbåt.


Augusti 2011. Äntligen Augusti. Bästa månaden, i alla fall för min del! Jag var på Way Out West och upplevde en levande legend: Prince. Kan inte beskriva det med ord. Jag hann även med en del andra artister under denna månad, bland annat The Hives, Janelle Monáe och, för fjärde och sista gången, The Ark. RIP.


September 2011. Första höstmånaden bara flöt på. Jag hade precis börjat tvåan och det var jäkligt mycket att göra. Jag lyckades tappa bort min väska under första veckan i skolan, bara för att få tillbaka den dagen efter (jag vet fortfarande inte hur den hamnade hos vaktmästaren)... Besökte galleriet Eugén & William som hade premiärvernissage i Göteborg, efter att ha blivit inbjuden av fotografen själv.


Oktober 2011. Äntligen började fotokursen i skolan, och jag fick tillgång till en studio två gånger i veckan! Var på havsutflykt och vandrade i vadarbyxor med klassen, och fotograferade Sofia Kvarnbo i centrala Göteborg. Sedan var livet lite väl påfrestande, och jag åkte till Evert Taubes hus på Vinga i 3 dagar tillsammans med mina goa tjejer Anna och Sofie.


November 2011. Det känns verkligen inte långt borta. För två månader sedan gick min hjärna på lov och ingenting fungerade längre. Det blev i princip ingen fotografering under hela November, utan jag hängde med kompisarna och försökte stå ut med skolan. Det funkade sådär.


December 2011. Den här bilden är inte från December, som ni ser. Just nu har jag brunt, axellångt hår och längtar otroligt mycket efter att börja blogga och fotografera igen!

Jag har längtat som sjutton efter 2012, och även om starten inte blev den bästa kommer jag se till att det här året består av 365 mer eller mindre underbara dagar. Ett av mina nyårslöften är att blogga mer, det kommer bli skitkul. Nu ska jag sova gott, efter en minst sagt spännande nyårsnatt och en riktigt skön första dag på året. ♥
P

Åh jag älskar när folk summerar sina år såhär :*

2012-01-02 | 01:03:48
http://skyskrapor.blogg.se/
Beatrice Jakobsson

UNDERBARA BILDER :D

2012-01-10 | 10:52:33
http://beattriicee.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg uppgifter
Mail (ej synlig):

URL: