Vad jag åstadkommer med 5megapixlar och sånt1. Den galna natten när Håkan spelade på Liseberg
2. Göteborgs konstmuseum efter avslutningenskonserten med Vägus i förrgår
3. Öckerö
4. Konst under skollunchen

Hejdå, och kom snart tillbaka och konsertfoto och såntTrots att The Ark är över känns det inte helt hopplöst. Åtminstone Ola komme fortsätta skapa musik under sitt eget namn. Och de är ju inte döda, de har bara "gjort slut" som de sade. Jag är glad att jag upptäckte dem innan de blev allas vårat folkkära melodifestival-märkta band :)

PS. Sveriges bästa --> konsertfoton <-- finns på Rockfoto.nu som grundades av Emma Svensson. Ska skriva mer om Emma någon annan gång, en av mina största förebilder hoho, men nu måste jag SPRINGA till tåget!!

Gräsklippare och såntEn varm sommardag fick lillasyster för sig att hon skulle klippa gräset.
Om jag ska vara ärlig gick det sådär. Lovisa och gräsklipparen är inte bästa vänner om man säger så. Hon ended up på trappan med hörlurar och gräset förblev oklippt!

Min lurviga vän och sånt

Min minsta bästis heter Yra.
Hon säger inte mycket, men hon är bra ändå.

Hejvälkommentaenstol och Yoko Ono och såntHEJ ny prenumerant!!!

Vad tycker ni om konsertbilder? Är det något ni vill se mer av?
Själv tycker jag konserter är det allra roligaste att fota så jag smäller gärna upp flera stycken här om ni gillar det!

Förresten så har jag blivit med twitter ---> @_bloomability
Blev egentligen medlem samtidigt som jag skaffade bloggen men har inte uppdaterat något förrän innan sommaren ungefär.

Vet ni? Yoko Ono följer mig på twitter! Sjukt.

Min nya babe och såntEn vecka. Jag klarade en vecka med min gamla w890i, sedan var det bara att springa till NetOnNet och köpa en ny telefon. Sorgligt hur beroende jag är, haha...

Den här gången blev det en HTC Incredible S.
På bild ser den ut att vara jättetjock och ful, men den är mycket blankare och smidigare när man väl har den i handen, jag är faktiskt jättenöjd! Skärmen är på 4" och ser riktigt bra ut även fast det inte är någon AMOLED.

Ledsen för den något snabbt ihopslängda redigeringen, bilden är sedan i måndags och jag var lite för ivrig att öppna lådan...

Storasyster, och lillebror, mår bra nu.

The ArkThe Ark.

De har varit en del av mig sedan sommaren 2005 eller 2006, sommaren då jag började intressera mig för musik på riktigt. Jag åkte bil med min kusin och hennes morsa (som båda var hängivna fans och redan sett en konsert) och de satte hade igång State Of The Ark på hög volym.

Jag kommer ihåg att jag tänkte ungefär: wow, vilken bra låt!
Låten i fråga var On Of Us Is Gonna Die Young, något jag dock inte fick reda på förrän något år senare, när jag tittade på MTV och videon till samma låt dök upp på tv:n. Den var precis lika bra då, och då fick jag dessutom ett ansikte på musiken. Kan därför säga att det var MTV + min galna kusin Ingrid triggade igång hela detta spektaklet!

Senare samma år, hösten 2006, började det gå rykten om att The Ark skulle vara med i melodifestivalen. Och ja, det var de ju. Den kvällen kommer jag nog aldrig glömma: jag hade precis varit extremt förkyld med hosta och allt, och hade fått hostmedicin i flera dagar. Det var innan vi upptäckte att jag var allergisk mot hostmedicin.
Hela kvällen hade jag hade galet ont i magen, pappa ringde sjukhuset och de sade åt oss åka till akuten - men jag vägrade åka innan The Ark hade spelat upp sitt bidrag! Lyckligtvis berodde ju smärtan som sagt var bara på hostmedicinen, och det gick över några timmar efter vi kommit till sjukhuset.

Tiden efter The Ark varit med i Eurovision var nog den bästa.
Jag och Ingrid var galna fans och spenderade vår gemensamma tid med att dreggla över Julia-posters på Ola Salo, klä ut oss i fjädrade koftor och mima till nya skivan Prayer For The Weekend. Lyckan var total!
Det var också den sommaren som jag såg Ark live första gången: 30 juli 2007 i Kneippbyn på Gotland. Ola hade långt hår, paljetthalsband och öppnade med min favoritlåt, Absolutely No Decorum.

Sedan dess har jag sett The Ark 3 gånger till och kallar mig fortfarande stolt fan till det här musikfenomenet, de är tillsammans med Prince (!) de bästa live-akter jag sett, och det säger inte lite! Och dessutom har de bara blivit bättre och bättre för varje gång jag sett dem - ganska coolt med tanke på att de uppträtt i 20 år. Tråkigt nog är jag övertygad om att de skulle blivit ännu bättre om de inte splittrats, utan kanske gjort ett till album och turnerat ytterligare några år.

En liten parentes → (Min andra The Ark-konsert den 18 augusti -09 gjorde så jag fick upp ögonen för konsertfotografering, och detta är fortfarande det jag tycker är roligast att göra, TACK!)

Nu är det bara en konsert kvar: 16 september på Gröna Lund i Stockholm.
Jag tycker det är ganska ironiskt men samtidigt väldigt The Ark-igt att låta sista showen vara en gratiskonsert på ett nöjesfält! För det är ju så The Ark är - de bryr sig inte om vad folk säger, istället komponerar de den internationella nationalsången för alla vackra idioter och far runt som världens största glädjefyrverkeri i 20 år.

Det sorgligaste är att jag kanske inte kommer vara med på den här sista konserten. Jag kan, men det kostar mig både massor pengar och en händelse som troligen kommer vara viktig för min framtida kometkarriär som fotograf (försöker tona ner problemet med ironi... bra lösning Bea).

Frågan är hur mycket jag är värd att betala för det här...Goodbye my lover och pappa betalar och sånt

Fyyy, jag har förstört skärmen på min babe! :(
Ställde ifrån mig min väska med mobilen i ytterfacket och vände mig om lite för snabbt, väskan ramlade i golvet och tadaa... nu har jag levt med min gamla värdelösa Sony Ericsson W890i sedan i måndags.

Suck...

Det enda bra med detta är att jag får en anledning att byta mobil.
ZTE Blade blev jädrigt långsam när jag lagt min touch på innehållet, haha! Jag tror jag ska köpa en HTC Incredible S, för den är faktiskt väldigt bra och nästan inom min budget. Pappa vill dessutom betala hälften, hur snäll som helst!