Surikater och såntEn urgullig liten surikat som höll utsikt över turisterna.
Jag var ju som sagt på Kolmårdens zoo med familjen häromdagen. Det var ganska många djur som inte ville visa sig, t.ex vargarna och lejonen som bara sprang omkring i andra änden av sin burar... Som tur är var surikaterna inte alls på det humöret!

ZTE och sånt


Kolla vad jag hittade nyss! KOLLA KOLLA KOLLA.
Min mobil heter ZTE Blade (vänster), en japansk budgettelefon med Android 2,2 för ungefär 1500 spänn. Tvärtemot vad man kan tro så har den telefonen jättefina recensioner och är grymt bra, jag är jättenöjd med den.

Men nu har ZTE presenterat en nyare version av denna, ZTE Skate (till höger) som har 4,3" skärm (lika stor som Galaxy sII), Android 2,3,och mycket av det jag saknar i Blade! Den här släpps förhoppningsvis i September i år och kommer kosta runt 2200 spänn.

Vad säger ni, köpa eller inte köpa? :)

Bea i ett tält och sånt


Vet ni vad?
Natten till idag sov jag i tält, min värsta mardröm. Jag hatar insekter, och att dela en natt med massor av dem i ett litet tält har aldrig riktigt varit min grej...

Men igår natt blev det i alla fall så! Anledningen var att jag följt med min familj upp till först High Chaparall och sedan, dagen efter, Kolmården. Min minsta syster är 9 år och det var väl mest för hennes skull.

Egentligen följde jag bara med för att fota, men det vart ju skitskoj där! 
På två dagar har jag sett en vilda väster-show, dansande indianer, hoppande delfiner och sälar, åkt linbana 2 meter över lejon och andra rovdjur, varit med om ett postrån påväg till mexico och mycket mer roligt!
Bilder kommer senare! :)

Sjögräs, fiskar, klänningar och såntModeller/assistenter: Ingrid och Lovisa 

Nu när jag och syster åter är hemmastadda här i Floda (efter diverse äventyr ute i världen) har vår kusin Ingrid kommit hit!
Det är säkert någon som läser hennes blogg också, men för er andra kan jag berätta att Ingrid också fotar, så vi drar nästan alltid ut på photoshoots när vi ses.

I förrgår var vi vid Säveån och fotade bilder i vattnet!
Lovisa och Ingrid fick gå ut med klänningarna på sig tills vattnet gick dom till knäna och så plåtade jag. I början såg de lite vilsna ut, det simmade fiskar runt deras ben och klänningarna blev fulla med sjögräs...
Men det blev bra till slut :)

Hej igen och sånt


Hej allihop!
Ledsen för dålig uppdatering. (jag ber om ursäkt för att jag inte skriver i min egen blogg. FML)
Det här måste vara bloggvärldens sämsta comeback, för jag vet inte vad jag ska skriva + att jag går och lägger mig nu. Eller så går jag och lägger mig för att jag inte har något att skriva...

Klurigt...

PS. Förresten, det är min kusin Ingrid Almhagen på bilden. Min kusin. Hon ser ut sådär. Min kusin alltså.
Canon EOS 5D Mk II + 50/1,8 II