Bok & te och sånt



Är jag tråkig?
Jag sitter på ett gammalt online-community med två klasskompisar och allt de gör är att snacka med varandra. Själv sitter jag tyst och lyssnar och funderar. Men med den sista boken om Eragon i knät och en kopp te under näsan så det känns bra ändå, faktiskt.

God jul!

Ana Banana & råtta och sånt



Visste ni att... När jag gick på dagis ville jag ha en ökenråtta.
Jag sa till alla att jag hade en ökenråtta för att jag så hemskt gärna ville ha en. Till slut trodde jag att jag hade en ökenråtta bara för att jag sa det till alla, så när jag kom hem letade jag efter den.

Musikhjälp och sånt







Fredag! Jag sitter och lyssnar på P3 Musikhjälpen och blir så himla glad över allt fint de gör. Just nu auktionerar de ut den första platina-skivan som Michael fick för Thriller... Skulle göra mycket för den haha! ♥
Pengarna går till Radiohjälpen som kämpar för att alla flickor ska få gå i skolan. Det är 2 dagar och 22 timmar kvar tills auktionen avslutas och högsta budet ligger redan på över 2 MILJONER kronor!

Edit: 5 minuter senare ligger högsta budet strax över 2,5 miljoner. Undrar var detta kommer sluta. Det känns så himla bra när alla pengarna går till något så bra! Vet att Michael skulle bli sjukt glad om han visste om detta.

Webdesign och sånt


Lovisas rum igår 

Torsdag. Jag har webdesign!
Det är ett av mina individuella val. Det andra är Foto A. Jag valde bara saker jag tycker är kul, haha. Sjukt slappt men så himla roligt! Webdesign var egentligen andrahandsval: skulle haft illustration... hehe, ännu ett ämne som är värdelöst men något jag gillar... Men den kursen startade inte. Tycker ändå webdesign är skitkul, så jag är glad!

Huvuden och sånt

Bildläraren Ditte är inte så påhittig, men vi fick i uppgift att göra huvuden av lera.


Sofies huvud sprack i ugnen. Hon satte ihop det igen, och blev bättre än innan. (Det är ju Sofie vi pratar om)

Annas huvud skulle föreställa hennes drömkille. Söt.

Sofie och Anna. Goaste tjejerna i stan ♥

Fotografi och högskola och sånt



Min presentation säger att jag låtsas att jag lever i Wonderland.
Det är sant, jag ignorerar allt jobbigt in i det sista, men det har fungerat väldigt länge. Sedan började jag gymnasiet.... Men nog om det, det löser sig.

När jag slutat gymnasiet vill jag fotografera!
Jag vill komma in på Högskolan för Fotografi i Göteborg och lära mig jättemycket och skaffa kontakter, sedan vill jag praktisera för intressanta fotografer och vara assistent på fräcka photoshoots...

Snö och julradio och sånt



Nu har det snöat här i Floda! Det är så vackert, blir lite till mig. Hihi...
Så nu sitter jag och lyssnar på julradio och njuter av december. Dags att få upp bloggdesignen känner jag dessutom.

Ljuset och sånt




Kolla på det här ljuset! Det är jättefint. Jag gillar ljus.

Härom veckan började jag en kurs i webdesign i skolan! Det var mitt andrahandsval efter grafisk illustration som inte startade, men det gör absolut ingenting. Jag lär mig Dreamweaver och min lärare ser ut som Jack Sparrow. ♥