KOMMENTARSVAR: Julie ForsgrenHej Julie och tack!!

Jag tycker det är sjukt kul att du gillar mina bilder, självklart får du spara dem så länge du inte använder dem till något annat än att titta på dem privat, du får alltså inte lägga upp dem på t.ex facebook eller liknande.
Dock lär du få lite problem med att spara ner bilderna eftersom jag har högerklicksskydd på bloggen! Maila mig på beatriceeleonora@hotmail.com så skickar jag dem :)

Överlycklig skivtönt och såntFÖRLÅT för att jag lägger upp den här bilden hela tiden!
Jag tänkte jag skulle ha en bild på Glasvegas från Weheartit och min bild var faktiskt den finaste. Jag hade sagt typ "...wow..." om det inte varit min egen bild, haha. Otroligt fin!

Idag är det då min födelsedag... jag fyller 17! Fast jag har känt mig som en sjuttonåring sedan i våras någon gång, så det känns lite som att den här födelesdagen inte har någon ålder... på något konstigt sätt. Som jag nämnde i förra inlägget har jag fått ett batterigrepp till min kamera och lite annat.

Alldeles nyss kom min familj in i mitt rum igen och gav mig FLER presenter! Helt oförtjänat tycker jag nog, haha! Nu är jag väldigt stolt och överlycklig ägare till Black Hole & Revelations med Muse, Glasvegas självbetitlade debutskiva och Johnossi's Mavericks!

Ni som känner mig vet nog att jag är galen i de båda första skivorna. Jag höll på att börja grina när jag öppnade första paketet och BH&R låg där och väntade...

Födelsedag och presenter och såntHipp hipp hurra för mig, 17 år och fortfarande samma glada tönt!!!
Som bilden avslöjar är jag nu stolt innehavare av ett batterigrepp till min 5D Mk II, det är den bästa presenten jag kunde få och jag har suktat efter detta i ett halvår eller så... Tack, tack pappa och mamma! ♥

Annars fick jag två grymma presenter av min äldsta syster Lovisa, ett presentkort på Cubus och en take-away mugg med kameror på, haha. Perfekt!

Anholt i solnedgångenAnholt, Danmark, juli 2011 ♥
Tagen med Canon EOS 5D Mk II + Tamron IF 28-75/2,8

Fulhatt och remake och sånt

Mini dream come true: fota Lovisa i en solhatt. Blev förälskad när jag såg Hanna Kero på den här bilden, och har inte kunna släppa tanken sedan dess.

Kände dock besvikelsen när jag upptäckte att vår enda solhatt såg ut som den blivit manglad.

Michael på tishan och sånt


Favorit-MJ-tisha. Och jag har ett par. Inhandlades efter This Is It, 29 november 2010 ♥

Nej, den är inte i någon snygg modell. Nej, jag bryr mig inte. Ingrid har fotat.

Michael är amazing.
Jag skrev en jättelång text men ingen kommer läsa det, så jag nöjer mig med detta. Det är ändå vad jag menade.

Tåg och RIP väska och sånt


Igår (som vanligt). Jag och Anna satt och väntade på ett annat tåg när detta kom rullande.

Och vad blir det när man väntar på något? Jo, det blir egopics!

Ny väska som just nu är på rymmen tillsammans med mitt fritidskort och 3 par solglasögon, förhoppningsvis i någon snäll 95:as händer.

RIP.

1. ???
2. Tråkig

Söndag och festival och sånt

Tjusigt att jag alltid lyckas publicera "dagens händelser"-inlägget dagen efter händelserna faktiskt inträffat.


Igår vad det Rix FM-festival i Göteborg, och det var såklart där vi hamnade efter ett tag. Självklart hade jag med mig min gamla kamera av misstag en gång till...

Det är faktiskt såhär man ser ut på alla coola festivaler. Som Rix FM på Kungstorget i Göteborg. Kungligt.


Eftersom musiken var under all kritik hittade vi på annat, som att ge Sebastian Sihvo en penna.

Sihvo och JP, gulligaste ♥

Kamerastrul och kulturkalas och sånt

Den här sommaren har varit en riktig konserstommar för mig. Jag har sett Glasvegas, Prince, The Ark, The Hives, Edward Sharp & The Magnetic Zeros, Robyn, Johnossi, Movits, Veronica Maggio, Oskar Linnros, Fleet Foxes...

Och den här helgen blev det ännu fler konserter.
Lördag började med Maia Hirasawa på Götaplatsen. Eller nej förresten, lördag började med att jag råkade ta med min systers kamera i stället för min egen (fel väska)... Drogs med min egen gamla 1000D hela kvällen.

Efter Maia var det dags för Mustasch att gå på. (Mustasch som jag för övrigt har spelat med - stråksolot på Double Nature är inspelat av stråkensemblen jag spelade med förut). Dåligt drag gjorde att vi drog precis innan de spelade Double Nature... High Class Skills.

Men medan vi inte hade Double Nature ringande i öronen efter världens ös uppe på Avenyn (eftersom vi missade det) hittade vi till slut resten av gänget, och vandrade vidare till Kungstorget där Daniel Adams-Ray precis börjat spela. Tyvärr var han hur dålig som helst... Vi stannade inte ens för att lyssna utan gick bara förbi...

Så lördagen slutade med besök på McDonald's (milkshake) och sedan Subway (kakor) som sorgligt nog var mycket roligare än konserterna... Hehe.

Vanliga bilder och såntCanon EOS 5D Mk II + Tamron IF 28-75/2,8

Nu har det blivit så många konsertbilder på senaste så jag var liksom tvungen att redigera lite vanliga bilder, haha... Dessa är från någon ö i Bohuslän som vi lade till vid på väg till Danmark.

Den kvällen hade jag och Lovisa sjukt tråkigt, så vi tog kamerorna och gick ut för att shoota lite naturfilm... Om jag hittar filmerna någon gång kanske det hamnar på bloggen!

Segling ♥

Chips och Movits! och sånt


I måndags fick Liseberg besök av 8 mer eller mindre trevliga damer och herrar.


Damerna i fråga var egentligen där för att se Oskar Linnros, men bestämde sig snabbt för att Lilla Scenen var the place to be.


Sofie & Anna


Jakob spelade på chipshjulet fast han inte gillar chips. Och sen åt han chips.


Dagen efter var vi... på Liseberg. Igen. Fast den här gången åkte vi saker.


Jakob var med igen, och fyllde minneskortet med många snäppet-för-estetiska bilder.


Glada tjejer i bandtröjor var en återkommande faktor.


På kvällen mötte Anna och jag upp Sofie och begav oss till Kungstorget. Movits! var grejen! Ja, med eller utan utropstecken så fick de hela Göteborg att dansa.

Prince Live II
Jag är ganska nöjd med bilderna på Prince, faktiskt. Inget slår dock bilden på James Allan/Glasvegas.

Eftersom jag har fotat ganska många konserter inomhus har jag märkt att bländare på 2,8 eller mer inte fungerar om man vill ha en schysst slutartid... Så det var mitt 50/1,8 som gällde när det började mörkna: bländare 1.8, slutartid 1/640 och ISO 3200.

Jag körde hela Prince konsert med de här inställningarna... som tur är sprang han inte runt allt för mycket, så den stora bländaren fungerade perfekt :)

Lovisas start-over och sånt


Min syster Lovisa har börjat blogga igen, nu på en ny adress där hon bara kommer lägga upp bilder som i en egen modellportfolio. Vänta er alltså sjukt snygga bilder på min syster.

Hitta hennes blogg här → www.lovisaalmhagen.blogg.se

Prince live: Ett livsmål avklarat och sånt


Canon EOS 5D Mk II + EF 50/1,8

I fredags var jag på Way Out West (musikfestival i Göteborg) och ni vet säkert själva var det innebär: Jag har sett Prince.

Herregud, jag fattar knappt att jag kan skriva de orden.
Prince är så jävla (förlåt) stor, så överjordisk på något sätt, det är helt otroligt att han kom till lilla Göteborg. Och det är verkligen helt otroligt att jag var där, 5 meter från scenen.

Han spelade nästan alla sina hits och semihits samt 2 eller 3 nya låtar, det var ett amazing set. Jag säger som alla andra, det var det bästa jag sett i mitt liv... och väldigt troligt det bästa jag kommer se i mitt liv också.
Men helt ärligt... det hade varit det coolaste och sjukaste någonsin även om han bara spelat okända låtar.

Ett år senare och såntJag kikade precis i gamla mappar och kom på den brilljanta idén att kolla vad jag gjorde för ett år sedan! Tyvärr fann jag inte något alldeles jätteintressant, bara 4 bilder på mig själv som var tänkta till att göra något sådant här med (om jag inte har alldeles fel).

Slutsats:

- Jag är fortfarande löjligt galen i Michael Jackson (såklart)
- Jag tycker fortfarande stora posters is The Thing (såklart x2)
- Jag tycker inte längre att bädda sängen is The Thing (den har sett ut 6 dagar och 21 timmar)
- Jag hade ingen klädsmak (OMG Bea-snart-16, vad skulle det där föreställa?)

Och så har jag blivit lite mindre seriös med självporträtten.
Men jag är glad ändå.

Ungefär såhär och sånt

Häromdagen hedrades Gekås i Ullared med mitt och Lovisas besök, hela dagen faktiskt. En ny plattång inhandlades efter ett litet missöde i början av sommaren... (konstigt nog fungerade den gamla inte utan sladd)

Så idag har jag sett ut ungefär såhär...

Men till skillnad från Elena har jag faktiskt bra smak.

Tim Burton gör Ringaren i Notre DameGuess what! Jag kikade precis in på en blogg som jag följde för några månader sedan och fann detta: [Tim Burton ska göra Ringaren i Notre Dame]. Yeaahh!

"Tim Burton ska göra en egen filmversion av Ringaren i Notre Dame, självfallet baserat på Viktor Hugos skräckroman i samma namn. Castingen är ännu inte klar."

We we we so excited!
Tim Burton har gjort flera av mina favoritfilmer (Corpse Bride, Alice in Wonderland från 2010) och har dessutom den fantastiska vanan att ha med världens bästa Johnny Depp (och Helena Bonham-Carter) bland skådespelarna.

Forever alone och sånt


Modell: Lovisa /Assistent: Ingrid

Har nu varit ensam hemma i några dagar, innan familjen kom hem från segelsemestern.
Home alone... man förväntas ha världens fest, men egentligen äter man bara pizza på sitt rum och har musiken på högsta volym... Eller är det bara jag? ;)