Hitta på ett namn till vår båt!No comments...

Hahahha, ni skulle bara veta hur jag fick ligga för att få till denna bilden! Därav Lovisas min ;)


I love våran båt!
Men tyvärr finns det ett litet problem: Den heter Elsanta, som betyder antingen Helgonet... eller jultomten! HAHAH, vår båt heter Jultomten. Innan sommaren börjar ska alla i familjen komma med ett förslag på ett nytt namn, och jag tänkte höra med er läsare vad ni tycker!

Har du något förslag på namn till vår båt?
Det finns bara 3 krav! Det ska vara enkelt att uttala, vara motiverat .. och såklart ett tjejnamn.
Lycka till all folks!

Gammalt!


Modell: Syster Lovisa

Bilden är från 2009,
faktiskt ända från September förra året. Anledningen till att jag valde den? You'll see!
För övrigt fyller Lovisa år i morgon, släng in ett grattis! ;)

Have I made a rhyme?


Modell: Flufi (som har en cool miljöblogg!)

Pappa: Gå upp nu Bea.
Bea: Varför? Vad ska vi göra?
Pappa: Köpa skor till dig.
Bea: Weey!
Victoria: Men vi skulle ju fiska krabbor?!
Pappa: Just det, vi åker och seglar istället. Vi köper skor i morgon.
Bea: VA?
Victoria: KRABBOR! KRABBOR! KRABBOR! WWIIIOHO

Fail Sverige! Så går det när man inte s...

Fail Sverige! Så går det när man inte skickar Salem till ESC, haha... Sverige gick alltså inte vidare till den stora finalen i Norge, för er som inte såg delfinalen ikväll. Sms-bloggar direkt från soffan ;) Peace!

Prince Purple Rain and his guitar.


Prince Purple Rain and his guitar. Det är han där uppe alltså, haha. 
Sitter just nu och lyssnar på.. Planet Earth... Fast när jag började skriva det här inlägget lyssnade jag på prinsens Cream!
Den är grym, I mean it. Cream, sh-boogie, bop. Ganska random-weird text, precis som i lika fantastiska When Doves Cry. Check him out, da Prince!

Visste ni förresten att Michael egentligen skulle sjunga BAD som en duett med Prince?
Prince tackade nej, eftersom han visste att låten skulle bli en hit även utan honom. Snacka om att lita på magkänslan.

Bildkälla.
 

Letar musik...

 
Jag och Flufi fotade varandra när vi var i Hagaparken ;) Jag till vänster, Flufi till höger.
Så, vad gör jag? Just nu letar jag upp några av Michael's favoritartister på Spotify. Måste säga att han har underbar smak. Som om jag inte skulle tycka det. Lämnar dock inte ut that music to everyone, men släng in en kommentar and you'll get it! :-)

Tycker ni om min tunika? ;)

360° Panorama!


Ett liiitet panorama som jag först tänkte ha med i nya designen, men efter att syster klagat på att den var för mörk blev det istället den här bilden! Bra val, eller hur?

Raden som fattades...

 
[last lines - Alice is back in her world with her mother; the door buzzes]
Mother: Oh, I almost forgot, the construction worker who found you, he wanted to stop by and see how you were. Very sweet.
[Alice stays in her room, looking sadly at her copy of Alice in Wonderland]
Mother: Alice? Come meet David.
Alice: [exits her bedroom and goes into the living room to see... ] Hatter!
[she runs into his arms]
Hatter: [hugging her tightly] Finally.
Alice: You have no idea how happy I am to see you.
[they kiss. Alice's mother looks dumbfounded]
Hatter: [whispers] I missed you.
[they kiss again]

Bildkälla 1 | Bildkälla 2 | Textkälla

I'm investigating things that begin with the letter M.


Jag stack ut och fotade i trädgården igår, innan regnet drog igång! Provade pappas gamla objektiv (analogt, 35-135mm) och mitt makrofilter. Det blev jättefina bilder! Just denna såg wonderful ut på LCD-skärmen, men upptäckte som vanligt att den var brusig och oskarp när jag väl såg den på datorn... Sämst.

Ny design!!!


Ooolldd! Lade upp den här den 26 oktober 2009, har alltså haft den i nästan exakt 7 månader... Hann bli jäkligt trött på den efter ett tag, även om många sagt att den är fin!

NEW! Ny design! Är jättenöjd, ska bara fixa lite småsaker i menyn osv. Bakgrunden är dessutom fel som ni ser, haha... Kommer antagligen inte ändra så mycket på denna framöver, men bilderna kommer bytas ut lite då och då!

VILKEN TYCKER DU ÄR SNYGGAST?

Mys i Haga!
Bilder från när jag och Flufi var i Haga i lördags. Det är en liten del av Göteborg som stannat helt i tiden, jättemysigt! Vi stötte på en hel del roliga människor där, haha... Men what's up with that? Jag älskar att fota folk!

I'll catch up with ya later, ska lägga in designen nu tänkte jag!

Cinderella, Stay Awhile.


Linneas konfa var jätteskoj! Träffade massor av folk som jag inte sett på länge... Även en fotograf som snackade lite med mig om vilken kamera jag ska köpa efter 1000D. Än sålänge står det mellan 5D och 7D. Är det någon av er läsare som har provat en 7D? Skriv jättegärna vad ni tycker om den!!

Snart ska jag, pappa och mina syskon sticka ut till Öckerö och ta en sväng med båten. Det var inte planerat med någon tripp innan sommaren egentligen, men det är ju så fint väder! ♥ Får inte glömma solkrämen bara, haha...

Konfirmation!Idag ska jag på en konfirmation!

Det är min kompis/granne som är konfirmanden, inte jag, haha. Det ska bli skoj! Har förgäves spenderat morgonen med att leta upp passande kläder, försökt lyssna på bra musik och kollat efter bilder från mina kompisars konfirmationer förra året. Nix pix, ingenting. Istället blev det en bild på Floda kyrka, yes.

"You're not the same as you were before. You were much more...muchier. You've lost your muchness."


weheartit.com

God kväll gott folk!
Jag är egentligen inte inomhus, är ute och åker skateboard. Inte för att jag kan det eller så, men jag slog vad med Lovisa om att jag ska lära mig innan hon kommer hem ... från ICA. Vi får väl se hur det går!

When you return to your hometown and you discuss your trip. Will I be the guy that you put down, or someone that you don't forget, no?


Vad tycker du om bilden? Det är en av mina favoritbilder. Tog den dock en av de första dagarna efter jag köpt kameran, så jag ...sög... på att fota. Men kompositionen är fin! Sommar = ♥

"There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say: to survive it, you need to be as mad as a hatter."


Har fixat mig lite, plattat håret och packat ner kameran. Ska till Haga och träffa Flufi snart! Vi ska leta efter en väska till mig (läs: hon ska försöka övertyga mig om att jag ska köpa en väska på second hand), fota massor och ta en fika på något mysigt café. Kommer bli super! Lägger upp lite bilder från dagen ikväll.

Hey, vad tycker ni om tjuvkiket på min nya design?

Tjuvkik på ny bloggdesign!


Då var det dags! Här är tjuvkiken på min nya bloggdesign, och själva designen kommer om några dagar!
Tyckte det var dags ... nu när jag inte varit så aktiv på ett tag. Visst ser det spännande ut? ;)

Segelbåt!

dsc02458 (MMS)

Min uppdatering = 2 bad. Från och med nu blir det bättre. Som ni ser på bilden så har familjen köpt båt! :D Najs efter 10 års husvagnssemestrar, hoho. Jag, pappa och Lovisa var på Öckerö och kollade in båten igår. Lite långt att åka kanske, men det var såå värt det! Vädret var underbart hela kvällen. Har din familj segelbåt?

Good-looking as always.


Har slut på bilder - kaputt! Nästan i alla fall. Har 93676 bilder på lager, men måste redigera dom först för att de ska passa storleken på bloggen!

Här är hur som helst 5 bilder som är sammansatta till 1, gjorde det åt en kompis (hon på bilden) och originalbilderna är tagna med henens kamera. Är nöjd!

What's the point of living when you're not here to see me? I love you.

 
Jag lever i The Way You Make Me Feel just nu. Om Michael var han där uppe skulle jag vara Tatiana Thombtzen. I promise! Vill bara flyga iväg med den låten, och Michael, och aldrig aldrig komma tillbaka.

...

Michael Jackson – Speechless

I'm the light of the world, I feel grand.

Kolla in min nya jacka!
Whatcha thiiink? Den är såå Bea, haha. Dessutom är det 2 jackor i 1 - man kan vända den ut och in (uppenbarligen). Nice, huh? Dyr var den dock, 999:- på Intersport eftersom det är en äkta Adidas. Men sålänge man inte betalar själv så går det ju! Ska köpa en mörkgrön Adidas-väska att ha till, kommer bli perfect!

"Look up in the air, it's your guitar!"

Avatar-Victoria? Victoria-avatar? Weeeell, hon är blå i alla fall. Alltid något.
Och sedan rubriken! Sagt av prinsen himself, Rogers Nelson. Även känd som.. Ehm, väldigt mycket: 

Jamie Starr / The Starr ★ Company, The Kid, Joey Coco, Christopher Tracy, Christopher, Alexander Nevermind, Camille, Spookyelectric, Gemini, Partyman, Prince, Paisley Park, Victor, Tora Tora, Azifwekaré, 0(+>, The Artist Formerly Known As Prince / The Artist, ONE

Nytt i garderoben!

 

 


Through our doubts and frustrations.I've said it before, but this time it's for real. You know, I was just watching some pics of you, and suddenly I started giggeling. My mind was out of control, it said "make some noise" so that's what I did. Your face is so perfect, your smile is adoreable, so scary beautiful. My heart jumps up and down, I want to cry but I can't, I just laugh and smile like that freaky cat in Wonderland. It makes me crazy, really!
This is from my heart.

I love you.

Electric feel now!

Lööv that song! MGMT - Electric Feel. Hans röst = Wowow!