Glad midsommar! Jag är ute och seglar med...

Glad midsommar! Jag är ute och seglar med familjen, har precis lagt till på Dyrön. Lyssnar på Michael... Vet inte vad jag ska säga. Damn, I miss you MJ!

Hur spenderar du ditt sommarlov? Test!

 
Detta testet hittade jag här alldeles nyss. Har för mig att det legat på blogg.se's hemsida för ett tag sedan också. Vet att det är sjukt tråkigt att läsa test, men ack så kul att fylla i dom! :)

 1. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
Dagen börjar med att jag vaknar på en madrass på altanen efter att ha sovit under bar himmel med vännerna, strax tar vi ett morgondopp i ån innan vi äter mysig frukost på balkongen. Därefter en tripp till någon konsert med exempel Prince, MJ eller Salem... Hihi. Filmkväll med såna där snacks som man kan köpa på SF bios är obligatoriskt. Perfekt dag!!

2. Ditt favoritställe på sommaren?
Familjens segelbåt, helt klart.

3. Vad lägger du helst på grillen?
Fläskfilé, svamp och minitomater... Yummie.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Har inte planerat så noga, men har några punkter: Ska turnéra med Stråklandslaget en vecka, sedan ut och segla med familjen. Innan skolan börjar ska jag upp till Stockholm och träffa Nora, samt gå på X antal konserter runt om i Sverige!

5. Dina bästa sommarfärger?
Turkos och vitt.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Typiskt svenskt vet jag inte... Men grilla är ett måste!

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Easy. Jag och familjen har varit på husvagnssemester från jag var 5 år!

8. Havet, sjön eller poolen?
Jag säger poolen, är en riktig badkruka... Men en varm sjö är underbar!

9. Vad väljer du i glassbaren?
3 kulor! Choklad med marshmellows, banan och sedan någon random som ser god ut. Absolut inte jordgubb!

10. Vart går din drömsemester?
Thailand!

Michael and I talk at least every two weeks. He understands why I've done the things I have.Jag har rensat bland mina Spotify-listor idag, och hittade massor av skön musik som jag inte visste att jag hade! Bland annat Siedah Garreth, som bara gjort låtar som är väldigt lika Man in the Mirror (hon skrev den!). Gillar du den låten rekommenderar jag henne! Yeeeeeeeees.
Nu ska jag kila ner till vardagsrummet och chilla lite med syster och Ingrid, som är här från Sthlm!

Everything that I love is behind those gates."At a time when pop was dominated by dance music and pop-metal, Guns N' Roses brought raw, ugly rock & roll crashing back into the charts. They were not nice boys; nice boys don't play rock & roll. They were ugly, misogynist, and violent; they were also funny, vulnerable, and occasionally sensitive, as their breakthrough hit, "Sweet Child O' Mine," showed. While Slash and Izzy Stradlin ferociously spit out dueling guitar riffs worthy of Aerosmith or the Stones, Axl Rose screeched out his tales of sex, drugs, and apathy in the big city."

92 grymma ord (jag räknade inte alls - schh!) sagda av 2 herrar vid namn Stephen Thomas Erlewine och Greg Prato.

Tjenare tjenare! Bloggpaus, jag? Nej, faktiskt inte. Fast jag är inte riktigt on the go heller för den delen. Sommaren betyder dålig-uppdatering.com, ya know? I know ya know, duuuuuuuuuudes! 
Vi hörs nog senare i sommar. Peace out, peace in, peace upside down and round and round.

Do you remember the time?


Så mycket roligt, korkat, fånigt, tråkigt, fantastiskt och alldeles, alldeles underbart som vi har gjort tillsammans under dessa 3 åren, det går inte att beskriva allt!

Kommer ni ihåg när Jonatan vurpade med mopeden på trottoarkanten? Daniel ritade en teckning som ingen har missat, och Alex frågade om han får Jontes moped när han dör. Eller när vi hade NO och pratade om filosofi, och Fabian kom med en jättesmart filosofisk fråga: "Hur långt är ett snöre?" Så mycket som ni retade Alice när hon fes på musiklektionen, och skyllde på sina tår, det slår väl allt... Fast egentligen vet vi ju inte! Ingen glömmer väl när Daniel skulle skrämma åttorna på vandringen och ramlade ner för ett stup? Eller när han skulle anteckna på klassrådet och bara skrev "Hej jag heter Daniel". Och på tal om vandringen, det bästa minnet därifrån var när Max skulle kissa från kanoten och Fabian fick för sig att det vore en kul grej att vicka på kanoten under tiden. Fan vad vi skrattade när den välte! Och när Sofia och Anna fastnade i masten på klassresan medan vågorna var som högst, och fick sitta där tills stormen var över!

Tro mig, detta är aboslut inte allt. We are crazy, we are the champions!
Jag älskar er.

AGB ft. Isma - Laura!ROCKKONSERT I SKOLAN! UUuuh, jag var jättenervös, men det gick ju lätt som en plätt ;) 
Jag (på bas) och my friends spelade Laura med Scissor Sisters! AGB står för All Girls Band som vi var från början, men sedan flög en av våra gitarrister till Spanien så we were featuring Isma - klassens gitarrgud ;) Ljudkvaliteten är inte särskilt bra, det var dåliga högtalare och jag satt precis brevid dem. Exakt samma vinkel som Californication!

Jag filmade alla band, så de bästa kommer i morgon :) Checka in min youtubekanal om ni inte kan vänta!

Hey lovers!Vem behöver Spanien...
när vi har det såhär fint utanför Öckerö? Har endast dragit upp lite kontrast och mättnad. Molnen var jättefina! (Jag bloggar om moln - what's up with that?)

Ska försöka leta upp en billig longboard på internet och kolla efter några skivor. Lyssnar på Salem. Bloggar. Helt otroligt att jag inte har något vettigare för mig! Var nog flera veckor sedan jag hade det så lugnt :)

I just LOVE great music!Salem al Fakir, Liseberg 1/6 2010! Årets första konsert... VI HADE GRYMMA PLATSER!!! 2 meter från scenen, med Sveriges bästa artist. 50% musik, underbar sådan, och 50% hjärta! Det är Salem det! Lyssna på hans singel Asteronaut. Den är magisk!

Ska se Salem al Fakir på Liseberg, lovely! :D

Ska se Salem al Fakir på Liseberg, lovely! :D

1983 is a year to remember / L.O.V.E

Michael lutade sig bakåt i den stora skinnfåtöljen och suckade. Han hade mycket att göra, men solnedgången distraherade honom alltid där han satt vid det stora fönstret i studion.

- Är du fortfarande kvar?

Michael vände överraskat på huvudet och nickade mot sin syster, Janet. Han jobbade som vanligt mer än han skulle, men det gjorde honom inget. Däremot verkade hans syster oroad över hur mycket extratid han lade på sitt jobb, tid som egentligen borde spenderas med vänner, familj… eller ensam.

- Kom nu Mike, så går vi ut och gör något, fortsatte hon.

- Jag måste göra klart den här låten, sade Michael med sin sammetslena röst.

- Försök inte ens, du har redan varit här sju timmar extra den här veckan, sade Janet och låtsades bli sur.

- Jag vill gärna följa med, men jag kan inte. Jag är jätteledsen för det, jag vet att jag har lovat. Janet suckade och blev något mer besviken än hon borde, men det visade hon inte.

- Trötta inte ut dig bara, sade hon och lade en arm runt hans axel. Låter du mig höra något nytt?

- Den är inte särskilt bra än så länge, sade Michael förläget och försökte skuffa undan noterna han precis plitat ner i sitt anteckningsblock.

- Äsch, du vet att allt du gör är fantastiskt! Är det en hel låt? Låt mig höra, snälla Michael!
Han log och började omedvetet nynna lite på låten medan han visade Janet noterna.

- Jag känner på mig att detta kommer bli en hit, sade hon medan hon lyssnade och följde med i noterna.

- Det säger du alltid! Sade Michael och skrattade. Det var ett skratt som på en gång påminde Janet om när de bodde i lilla Indiana, när Michael och hans bröder inte blivit kända än.

Åh Mike, ibland känns det som om du ska försvinna, sade Janet och satte sig på stolen bredvid honom.

- Varför tror du det? Du vet att jag aldrig lämnar dig, sade Michael med en oroad ton. Det var inte likt Janet att säga något sådant.

- Jag vet, jag vet. Det är bara något jag har fått för mig. Men vi gör så lite tillsammans nuförtiden, det känns som om vi håller på att glida ifrån varandra.

- Jag är så ledsen, den här konserten tar upp all min tid just nu… Jag skulle inte ha tackat ja från början.

- Men du gör du Berry så glad, och det är ju Motowns 25års-jubileum! Det är klart att Jackson 5 måste vara med, ni är ju nästan Motown.

- Jag vet. Jag hoppas det blir bra. Men nu måste jag jobba igen, Jermaine skulle ringa för en timme sedan och jag har inte hört ett ljud från honom än.

- Typiskt Jermaine, sade Janet och fnissade. Han gör oss tokiga!

- Yep, typiskt Jermaine, sade Michael och skrattade han också. Vi ses senare, okej?

- Javisst, jag ringer dig, sade Janet och gick mot dörren, men sedan kom hon ihåg något och vände sig om igen.

- Vad kallar du den där låten? Frågade hon.

Billie Jean, svarade Michael och log.