In Sweden, we call it a "larv".

When I want to hear good music, I write it myself.


Hoppla!

I have made a desicion.
Det blir nog inte en Canon 5D mark II i alla fall, utan en 7D. Den är 10,000 kronor billigare och nästan lika bra! Men grejen är den att, jag kommer fortfarande vilja ha en 5D, så när jag tröttnat på 7an blir jag ännu olyckligare. Eller?

Strandpromenad.


Jag har totalt glömt att tala om exakt var vi är! Hehe, om ni skulle ha vägarna förbi, så.

Just nu är i på fastlands-Danmark, närmare bestämt i Sæby! Igår var vi på en stor Dansk ö mitt emellan Sverige och Danmark, där vi tog en promenad (Eller 10 mil lång vandring, beror på vem man frågar.) som sträckte sig från den ena sidan av stranden på bilderna, till den andra sidan.
Det var fullt av snäckor, krabbskal och annat som mina systrar plockade miljoner exemplar av. Tyckte inte det verkade så värst mysigt att ha fickorna fulla av stenar med sjögräs på, så jag nöjde mig med att fota dom!
Förvånad?

Everytime we say good bye I die a little.
Jag: Vad heter "hej" på danska?
Lovisa: Hola.
Jag: Hm.

På grund av bristande erfarenheter i nationella språk använde jag mig av Google Translate: Hey!
Sommaren, where did ya go? Jag hoppas att ni über-människor hemma i Sverige har det riktigt gött! Här i Danmark spöregnar det, och har gjort det i 2 dagar - inte så lovely.
Men ju mer det regnar, desto mer sugen blir jag på att sitta inne och läsa! (Vilket är great eftersom det är det enda man kan göra.) Idag betade jag mig igenom den tredje TrueBlood-boken. Är fast!

Watch out Danish people, Bea's in town! Mo...

Watch out Danish people, Bea's in town! Mohahah... Eheh. Kikar in för att berätta att det inte kommer bli så mycket bilder här, mms kostar 5 SPÄNN! 2 bad, mhm?

Kalla mig Klant; Bea Klant Almhagen. Just ...

Kalla mig Klant; Bea Klant Almhagen. Just nu består mitt liv av typ musik (MJ, Prince, Salem, Guns), kameran och min Guns N' Roses-biografi. Tror ni inte att jag glömde både hörlurar och boken? Jo, precis så. VAD SKA JAG GÖRA?! 2 veckor, bra gjort liksom...

What if I don’t want to sing Purple Rain every time I go on stage? The fans don’t want that, either. It’s my music, they’re my songs.Canon 1000D + Canon EF 35-135mm

This is the final call...
I kväll åker jag iväg med familj och segelbåt. Mobilinlägg, tjoho! Jag tror inte att det finns något mer att säga. Om vi lägger oss i någon hamn med WiFi får ni färska bilder, såklart! :)

LOVE IS FOREVER


Äntligen vart jag klar med Carolines design! Det är andra gången hon beställt design av mig, så jag antar att hon blivit riktigt nöjd :)
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

PS. Eller något sånt. Visst har jag placerat my coolish fiskmås-magnet på ett väldigt lämpligt ställe? Hoho.

Har precis satt upp en ny poster - sjukt s...

dsc02597 (MMS)

Har precis satt upp en ny poster - sjukt stor och sjukt snygg! :)

Born to be Sheep!


In the early years when I toured, I was never a tourist. I was always so focused on the show. I just wanted to tear it up and get out of town.


Ingrid har fått en ny design (igen)! Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Lovisa I


Modell: Syster Lovisa

Gästinlägg
Och gästen - eller nej, gästerna faktiskt - är syster Lovisa (till vänster) och kompis Emelie (till höger).
Emelie kom hit imorse med sin nya hundvalp Izo, en Tollare! (Precis som grannens hund).
Beas reaktion när hon såg honom var typ "Naaaaaw, vad sööt!", hehe..

Bea åkte precis iväg med farmor till flygplatsen för att hämta Ingrid! Hon skulle egenligen kommit imorse hon med, men så blev det icke, nejnej. Snart är hon här i alla fall!
Eftersom jag och Emelie och jag är kvar här hemma under tiden hon är borta så tyckte hon att vi kan gästblogga (jag tänker inte avslöja att hon suckade tidigare idag när hon konstaterade att hon måste blogga, höhö).
Men.. Sagt och gjort - visst är vi snälla? :)

Reporter: And you decided to go back writing music? MJ: I never stopped...Jag vet. Jag vet att han lever. Försök inte få i mig något annat, det hjälper inte!
I mean, lyssna på den här videon, lyssnahela! Om någon av er påstår att mannen i det allra sista klippet är Michael Jackson, vet jag inte vad ni har i huvudet. Jag har ingen aning om vem det är, men det är fan inte Mike!

Back to where I started from. (I'M HOOOME!...

11460_1010089765 (MMS)

Back to where I started from. (I'M HOOOME!) Kom dock hem väldigt sent eftersom tåget jag åkte med gick sönder mitt ute i ingenstans... Ehh. Jag laddar upp bilder imorgon, gals! Peace!

Veckans första båtinlägg!

dsc02576 (MMS)

Vi har seglat sedan 11 i morse och det börjar bli lite långtråkigt, men nu är det bara någon timme kvar. I kväll sover vi på Bassholmen och fortsätter mot Lysekil i morgon! Visst ser det härligt ut?

Humphrey, we're leaving!


Foto: Syster

Now's the time...

Fast nä, inte så seriöst kanske (eller? höhö). Idag åker me and my family ut på segelsemester och är borta till söndag! Ett och annat mobilinlägg lär det väl bli, men ni vet ju hur roliga de är. Mhm, något sånt.
Glöm inte att komma med förslag på namn till vår båt! Vi hörs!
Inga tårdrypande avsked här inte.

Sök för miljön!

 
Jag tänkte bara tipsa om en sak,
innan jag börjar fixa med Lovisas bloggdesign.

The people bakom Google har utvecklat en miljövänlig sökmotor! Den ser ut precis som Google, fast med en annan adress... Och så kan man ha mycket snyggare bakgrundsbild, höhö. 
Men hur är den miljövänlig? Väldigt enkelt. Söker du med Growyn.se så tjänar de pengar via sina annonsörer, pengar som de sedan skänker till Naturskyddsföreningen och Barnens Regnskog!
Så gå in på www.Growyn.se och byt upp dig med en gång! :)

Nya skivorna har kommit!Michael Jackson - Invincible | Simply Red: Greatest hits | Yes & Friends: Owner of a Lonely Heart.

Mina skivor har kommit!
Haha, nämnde jag att jag älskar att få paket? Det är nr 2 på min roliga-saker-man-kan-göra-lista. Om jag nu hade haft en sådan, menar jag.
Typsitk nog upptäckte jag direkt att det är en spricka i Invincible (just den också!) och att Yes-skivan har ett trasigt hörn på insidan. Har mailat CDON för att de ska skicka nya fodral, fast vi får väl se hur det blir med det... 

Skivorna ingår alla i ett erbjudande där man får 3 för 99 kronor på CDON.com, grymt bra!
Förutom att 2 av 3 fodral är trasiga gick allting väldigt smidigt, jag måste haft riktig otur med de två. Kommer ni ihåg när jag beställde skivorna? 

You can touch the sky!Några av de första bilderna jag toglillasyster efter jag köpt systemkameran. Jag har verkligen utvecklats mycket sedan dess! Det är härligt att se när det går framåt :)

Nu ska jag ut och fota henne igen, denna gång till hennes nya bloggdesign! För det behövs verkligen en ny. Inte för att hennes nuvarande är ful eller så.. ehh. Jag varnade er!

The grass is greener on the other side.


I någon vecka framöver kommer det bli mest bilder från Norrland här. Jag laddade precis över lite mer än 600 bilder från resan, vissa kommer tas bort direkt men de bästa hamnar här :)

Next: kasta mig ner i vardagsrummet (bokstavligt? kanske) och se Morden i Midsomer.
Vi hörs!

Catch it!


"Fånga ögonblicket" heter det ju, och "De oförberedda bilderna är alltid de finaste".
Det fungerar nästan aldrig för mig, eftersom jag alltid tar massor av testbilder för att få det bästa resultatet, vilket gör att motivet hinner förbereda sig på bilden eller springa iväg!
Håller ni med?

Stephanie ΙΙΙ


Modell: Steffi Rocha
Assistent: Flufi (som har en cool miljöblogg!)

Ett tips: Gå inte ut och fota din favoritmodell på ett blåsigt berg i april. I alla fall inte om hon tänker ha på sig klänning. Det kan hända att fotona inte blir så bra som du vill, eftersom hon blir svinkall.
Vissa erfarenheter vill man inte uppleva ;) Bra jobbat i alla fall, Steffi. Du är grym!

You can always renegotiate a record contract. You just go in and say, You know, I think my next project will be a country-and-western album.


Look up in the air, it's your guitar ...

Can you imagine what I would do if I could do all I can?


Sista dagen i mitt första liv. Det känns verkligen så, som om jag flyter mitt i mellan liv 1 och 2 just nu. Mitt andra liv börjar den 23 augusti.

@ Nathalie Coco Franzén Klart Prince ska ha en egen kategori! ÖVERALLT! Let's start over here.