Slow Burn.

 Prince by Prince cover
Så var det dags för Beas ordbajs igen.
Jag vet att jag sparar till en kamera och den är väldigt dyr så jag måste spara väldigt länge om jag inte slutar köpa skivor snart men JAG MÅSTE HA DE HÄR SKIVORNA annars kommer jag dö eller ladda ner dom olagligt och då får jag kanske virus på datorn = inte bra.

David Bowie - Best Of Bowie | Prince - Love Symbol | @ Spotify

Black Sun, Black Moon, you left us all too soon...You are my heart, soul, and inspiration. And that's my own words.
I'm so so sorry I didn't write anything here on your birthday, but does it really mather? What matters is what I feel for you. And that's a lot, ya know. More than anything, I wish you would be here with me right now. I would tell you everything, and nothing at all. I would tell you how we have missed you this year. I would tell you how beautiful you are. I would try to explain why I love your music so much, though I would fail. A lot.

I can't find the words to tell you how much you meen to me, how much I love you!

Happy Birthday, Michael. Even though I'm a bit late.

Scream Louder!


Marcus, grymt skön kille som spelar cello i Vägus, orkestern jag repade med i helgen. Och så fotar han också! :)

Visst ser bilden för bred ut?
Bra, för det är den också. Jag håller nämligen på att ordna en bredare bloggdesign, så att jag kan lägga upp större bilder, och dessutom kommer linjen i headern matcha menyn! Bra, va?

Repris.


Jomen, det blev ju nästan bra!

Förresten,
vill ni höra vad jag fick i födelsedagspresent? ;) Vi antar det. Topp 3 här då! :)
1. Canon EF 50mm f/1,8 II - ett fast objektiv! Skrev mer i detta inlägget för ett tag sedan. 
2. Acer Aspire 5741G (vad nu det står för...) - Laptop med kortläsare, äntligen!! 
3. Blood On the Dancefloor/Asteronaut, 2 skivor med Michael Jackson/Salem Al Fakir.

Okej! Tänk er den här bilden, fast mycket ...

dsc02654 (MMS)

Okej! Tänk er den här bilden, fast mycket skarpare och större, you get it? Jag använde den som bakgrund till en bild härom veckan. Sedan har jag skrivit såhär: // HEJ HEJ, jag är hemma igen! Jag ska strax skriva ett not-so-awesome inlägg om Michael Jackson, eftersom det är hans FEMTIOANDRA FÖDELSEDAG idag! Dagen efter mig. Grymt dåligt att jag inte föddes några timmar senare! // Well, ha det så kul med läsningen! Naat.

MOBILINLÄGG: ÅHH, jag blir så trött! H...

MOBILINLÄGG: ÅHH, jag blir så trött! Har precis skrivit ett awesome hej-nu-är-jag-tillbaka-inlägg, ska publicera och vad händer? INTERNET DÖR! Nä, nu jädrar ska det där inlägget upp...

MOBILINLÄGG: Hejhej allihop! Jag har rep ...

MOBILINLÄGG: Hejhej allihop! Jag har rep med min orkester till ganska sent ikväll, ska iväg tidigt i morgon bitti och är sedan borta till söndag, så det lär inte bli så mycket bloggning den har helgen. Men tänkte skriva en liten hälsning i morgon, fyller ju 16! ;) Alla har det toppen nu, okej? Jag ska svara alla era fina kommentarer så snart jag är hemma igen! :)

Vampyr-redigering!

Det här inlägget kan faktiskt betyda min död. Det har Ingrid (på bilderna) lovat mig, hehe... But I don't care! Jag har ju lovat att lägga upp bilder på henne som vampyr, right?
Jag gillar inte riktigt resultatet. För det första är bilden helt fel, jag skulle valt ett annat original.. men faktum är att det inte skulle bli en vampyrbild från början! Jag bara plockade fram en bild och började mixa med ljus/kontrast för att lägga upp den på bloggen, och helt plötsligt (SCCHWWOOPPP!) - vampyrbild! Nästan.

Övre bilden - Original (oredigerad)
Undre bilden - Vampyrversion
Tid: ca 6h (dock inte på raken, höll på med den i 3 dagar)
 
10-09-29 / Nähe, ledsen hörni! Ingrid blev skitsur över att jag lagt upp bilderna, men jag tror de flesta av er redan sett vampyrbilden hur som helst. Har i alla fall fått jättemånga positiva kommentarer om vampyrbilden! 57843793 tack till alla er, kommer såklart svara på kommentarerna lite mer personligt också ;)FÖRRESTEN! Ny prenumerant på bloglovin, du är mycket välkommen! :)
Följ mig här! Det blir skitskoj ;)

Green is nature, nature is green!


Jag känder mig lite kreativ när jag skulle lägga på en ram, haha. Jag antar att jag måste börja använda min kreativitet lite mer nu när jag går design-linjen.

SÅ, 922 år senare har jag äntligen köpt höstens dojor!
Gröna Converse blev det, de är köpta på Eurosko och jag tror inte att du hittar den färgen i någon annan affär. Jag har alltid varit väldigt färgstark, remember min jacka? Dessutom har jag köpt den mörkgröna adidas-väskan som jag snackade om i det inlägget, haha!

Först funderade jag på att köpa ett par vita Converse, men det är verkligen inte jag! Dessutom har alla vita Converse. Erkänn, du har ett par själv! Och har du inte det har din bästa vän det, eller din syster.
Jag vill stå ut ur mängden! Och de gröna skorna står verkligen ut ;)

Shortcut / I dunno if it's even in your mind at all...


Åhhh, jag hittade en über-najs bil häromdagen! Tvungen att fota, haha. Och gissa vad jag såg senare på dagen? (Även om jag inte hann fota - åkte förbi den på motorvägen.) No better than MJJ!

P.Y.T. är förkortningen på en låt med Michael Jackson - Pretty Young Thing. Lyssna här!

Första dagen på Lerums Gymnasium!


Snabb redigering av en i stort sett perfekt bild! Den var faktiskt helt oväntad: jag låg på marken och Ingrid tittade på mig, himlen var vit så jag insåg att det kunde bli en cool bild. Nice? Yep.
Klicka på bilden för att se större format, rekommenderas!

Förresten, första dagen i gymnasiet gick splendid, absolut! Jag är faktiskt helt seriöst. De flesta i min klass verkar hur sköna som helst, tror att det kommer bli 3 grymma år framöver!
Har valt Tekniklinjen med inrikting design på Lerums Gymnasium. Gymnasiet ligger ungefär 20 minuter norr om Göteborg = 7 minuter hemifrån!

MOBILINLÄGG / I morgon börjar allvaret: ...

MOBILINLÄGG / I morgon börjar allvaret: Gymnasiet. Shit, jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma! Minns klart och tydligt när jag gick på förskolan och vi hälsade på de "stora" barnen som gick i första klass, liksom. Nu blir det en helt ny klass, känner inte en kotte (?) men det känns faktiskt bra! Jag är inte nervös alls ... I alla fall inte än sålänge. Ehm, jag hör av mig någon gång i morgon eftermiddag, har inte fått något schema än. Peace!

Meeting.


 
Näst sista dagen i frihet.. eheh. Party!
Några i min x-klass bestämde häromdagen att vi ska ha en "klassfest" idag. Det bestämdes i förrgår faktiskt, haha! Kommer inte så många eftersom det var så kort varsel, men det blir nog skoj ändå.
Tycker det är kul att vi håller kontakten även fast vi inte umgås varje dag längre!

Lyssnar på Jackson 5, pepp-pepp.
Men hallå, vad sjutton ska jag ha på mig?!

Ingrid I


We'll go shim-shim-shammey and get whimsy and whammy.
Konserten ägde! Ni som inte var där kommer aldrig förstå hur bra det var! HOHO. Fuck alla tidningar som bara gav dem 3 av 5. DE VAR GRYMT BRA!

Moves, WE like to make 'em!
Idag ska Bea och Ingrid på konsert med The Ark! DEN DU!
Visst hade du ingen aning om att jag varit + återblivit The Ark-fan? Hoho. Jojomensan.
Har letat upp våra coola tishor med Ola och bandet, NU DRAR VI!

Liseberg 18/8 2010 @ 20.00

Beställd bloggdesign klar!


Minns ni att jag skrev att jag skulle göra en beställd design?
"Grå och vit, med inslag av ljusrosa" var hennes önskemål.
Nu är den klar, Linda blev jättenöjd. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

En riktigt slemmig typ.USCH vad dålig jag är på att uppdatera bloggen!
Jag kan skylla på att jag har hållit på med andra saker hela kvällen. Fast det tänker jag inte göra.
Ni får nöja er med en bild på min kompis Grodd Frog (Han heter så!) som bor på Universeum. En riktigt slemmig typ!

Fett.


Guns N' Roses, videon till "Sweet Child O'Mine".

Jag älskar den här videon. Jag älskar allt!
Jag älskar när Axl gör sin ormdans. Jag älskar att Izzy svänger på hela armen för att slå an ackorden. Jag älskar när Axl gör sin ormdans. Jag älskar att Slash nästan står på knä medan han spelar. Jag älskar när Axl gör sin ormdans. Jag älskar att Izzy ser så jävla cool ut. Jag älskar när Axl gör sin ormdans. Jag älskar att Steven ser helt jävla väck ut (det var han också). Jag älskar att Axl virar sladden runt händerna i slutet. Jag älskar att Duff ser helt lost ut när han går omkring. Jag älskar när Axl gör sin ormdans. Jag älskar att Slash ställer ena foten på förstärkaren under sitt solo. JAG ÄLSKAR NÄR AXL GÖR SIN ORMDANS!

Steffi IV


Modell: Stephanie Rocha
Kläder och smink: Privat
Assistent: Sofia Kvarnbo a.k.a Flufi

When Doves Cry, Purple Rain & Cream.


Jag tycker att det uppdateras för lite i vissa Prince-kategorier. Det vill säga min.
Vänta, sa du precis att du inte har någon f-ing aning om vem denna prins är?
Nej, jag tänkte väl det.HEY YOU, det är ju dags att introducera dig till Prince-världen! (Dock bor jag fortfarande i Michael-världen, men den gränsar till Prince-världen, Guns N' Roses-världen och Salem-världen.)
Först av allt: Lyssna på låt nummer 1. Det gör inget om du tycker den är konstig, för det är den! Du behöver inte ens tycka att den var bra, det kommer senare.

Okej, done? Då checkar du nummer 2. Du har säkert hört den förut. Den här låten behöver lyssnas på några gånger för att få rätt feeling, men när du väl gjort det kommer du tycka att den är... underbar.

Nu! Lyssna på låt nummer 3.
Hmhmhmmm, klar? Märkte du att det var samma som nummer 1? I så fall, good job. Om inte: skit samma, det gjorde inte jag heller första (andra) gången.
Lyssna på låt nummer 4 nu!

Nu hoppas jag verkligen att du inte tror att det var samma låt en 3e gång, i så fall failade du. Tyckte du låten var weird? BRA! Alla hans låtar är weird, det är därför de är så sjukt bra!

Steffi III


Modell: Stephanie Rocha
Make-up och kläder: Privat
Assistent: Sofia Kvarnbo a.k.a Flufi

Steffi är en grym modell, 
synd bara att jag var den sämsta fotografen du känner till vid den här tiden! I mean: Fokus på hennes knä? Hand? ...Eller va?

Oprah: Does it bother you if people think you're weird or that you're gay? Prince: Hey, (laughing like a mean ole bitch), whatever floats the boat.


Om musik vore himmelen skulle Michael vara Gud.
Den var bra!
Nästan så jag funderar på att citera mig själv.

Flower Power @ Väderöarna.When you dance, there's a magic that must be LOVE.


Jag är inte alls avundsjuk på tjejen på motorcykeln, nej nej. Och med detta menar jag; fuck you som tycker att Jughead är dålig. Uppenbart.