Autumn's so cosy.


Nu är det faktiskt höst. Visst är det lite mysigt ändå, när det inte regnar förstås, och när det inte är kallt. Löven har så fina färger och världen är liksom ... mysig ;)

Beatrice Almhagen, 15 år.


Mitt bidrag till Mollies fototävling! Glöm inte att rösta på mig nudå ;)
Anmäl er själva här!

How many people have to cry?


Jag har sett This is it. Och självklart grät jag, under Black or White och Billie Jean, även lite i slutet under This is it.
Filmen var så bra! Jag fattar inte att han dog åtta dagar innan första konserten!! Inte klokt.
Gissa vad jag gjorde då? Jag köpte en t-shirt, en blå! :D

... Nu är jag såå trött. Vi hörs när jag har sovit + druckit. Jätteont i huvudet, haha! (Så går det när man gråter sig igenom en film, Bea?!) Vi hörs senare, alltså.

Nu sticker vi!!

Nu bär det iväg till Sickla Biosalong!! :D VI SKA SE THIS IS IT! :D Fan vad nöjd jag är med mitt liv.
Oj, det här inlägget sög. Later!

Cat vs Dog


Endast ögonen redigerade!

Ingrid är sjuk - blä - och vi väntar på att hennes mamma ska hitta något vi kan göra. Det blir nog antingen shoppa eller bio ;)

...

GISSA VAD SOM HÄNDER IDAG? :D This is it har premiär!!! Vi ska se den i morgon, biljetterna bokade. Har du sett filmen? Vill du se den? Ska du se den?

NEWWW.


GUUD vad jag byter header dåå! ;D

Jag var inte nöjd med min förra header, så jag kikade runt lite och TADAAA :) Men jag är inte helt nöjd med den här ↑ heller så det kommer nog bli lite ändringar då och då. Nu ska vi bada i yacuzzin :D Ses!

This is my card.


På torsdag ska jag se This is it med Lovisa och Inka! :D Pappa hade bokat biljetter utan att tala om det för mig, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt biokort nu. Jag kanske åker in till Göteborg någon dag i helgen och köper en MJ-tröja, för pengarna går att använda i biobutikerna också.
Snart blir det yacuzzi! :D

A flower called Lilac.


Nu ska vi till skrivarkursen i Sickla :) Vi kommer hem runt tre och då ska vi vara med killarna. Hörs senare alltså!

Play it for the girls.


Tjejerna sitter och nördar några spel på datorn, kolla här, här och här! :D

Där borta.

Nu är jag i Stockholm! ;) Vi har precis badat i Inkas yacuzzi och nu ska vi se twilight, hehe :P Under dagen har vi varit med Anton (Inkas granne) hans xBox-kompis Gustaf och Inkas najsa kompis Jesper. I morgon blir det skrivarkurs, men nu ska vi se twilight :D

Sthlm next.


Snabbt snabbt inlägg!! Jag håller på och packar, i morgon klockan elva går tåget :D Efter en låång fundering tar jag med mig datorn. Egentligen var jag beredd på ett NEJ! direkt när jag frågade och hade en fantastisk plan i huvudet, så när pappa sa ja visste jag inte riktigt vad jag skulle göra xD Vi ses i morgon! :D

Kinda' autumn thing.


Ehm, ja. Inte världens finaste kanske. Jag återkommer när jag fått en ritplatta! :D

Fredag ... Så skönt. Och lov också! Jag och sis åker till Sthlm på söndag ni vet, så det kanske blir dålig uppdatering. Jag funderar på att ta med mig min dator, men vi får väl se ;)

Eyes on fire.


Min första illustration ↑ :)

Bilden är inte direkt ny, jag gjorde den 13 september jag orkade inte lägga upp den på bloggen :P Eller gjorde jag det förresten? Jag kommer inte ihåg.
Hur som helst håller jag på med en ny illustration, en riktig (!) :) Vi får väl se hur det slutar!
Egentligen suger jag på att illustrera (tekniskt bevis ↑), men igår kikade jag lite på Nevnariens illustrationer och tänkte "äh, vad fan, jag får väl prova lite!" Så nu illustrerar jag på heltid. Hehe.

Två dagar innan THE DAY.


Det här är helt sjukt!!!! Filmen är daterad 23/6 2009, alltså bara två dagar innan han dog. Vem kunde tro att han skulle dö inom 48 timmar liksom? Blä.

And, just like that, he throw everything we had away.


Sis på bilden! :)

Gissa vad jag ska göra i morgon? Ta hand om 3 småbarn själv!!! -.-
Daniel som borde hjälpa mig sitter preciiis nu på ett plan till Dubai! Fyyy, jag vill sitta brevid honom :P Dubai... det ligger någonstans i Förenade Arabemiraten tror jag, bland de där öarna som ser ut som palmer. Usch, jag vill vill vill bort från tråkiga, kalla Sverige! Kan inte hjälpas att jag ska till Sthlm på söndag.

I ♥ yoghurt!


Bilden säger allt :D

Jag är helt kär i yoghurt! Defenitivt beroende! :P Och nu har vi inte handlat på typ en vecka (!) och det känns typ som att något fattas i mitt liv xD Hehe, inte riktigt kanske, men jag stack i alla fall ner till ica alldeles nyss och köpte yoghurt och müsli ;)

Copyright på den här bilden, som allt annat på min blogg! Så fundera inte ens på att låta den hamna någon annanstans ...

Bloggtorka!!!



Jag har typ ... total bloggtorka :( Jag vet inte vad jag ska skriva om! Har du något önskemål? Skriiiv!!

Just one of my drawings.


Egentligen är jag ingen stor konstnär men sedan teckningskursen jag gick på i sommras är jag influerad av dessa söta figurer! Jag målar dem överallt, hela tiden, vi får väl se när det tar slut ;) Det roliga är att alla ser olika ut men att de ändå hör ihop på något sätt :D
Just de här målade jag i Stockholm.

Spotify borta inom ett år?




Jag lyssnar på Michael Jackson på Spotify :) Heja spotify förresten! Det är synd att det antagligen kommer läggas ner... En anonym direktör säger att det kan vara borta inom ett år! Isåfall kommer jag ställa mig någonstans och protestera :P
Läs mer här!

Lift your head up high and scream out to the world.

 Bild härifrån.
Jag frågar såklart som alla andra: Vem kommer att vinna idol? Själv tror jag på Erik, Rabih och Reza. Även Erika är bra ;) Jag tycker det är svårt att bestämma sig såhär tidigt annars, men Erik är absolut min favorit!

Too low to get under.


Jag ska ut i naturreservatet och fota i några timmar, sedan blir det kolla på idol :D Viasat On Demand (Y) Jag hann bara se de första tre i fredags. Vi hörs! :)

Simpsons :D


I love Simpsons :D Sjukt grymma är dom, eller hur? :D Det här klippet visades på tv alldeles nyss xD

Gissa vad jag har gjort hrla eftermiddagen? Varit i skolan och pluggat! Stannade en och en halv timme förlänge... Men nu har jag lämnat in musikuppgiften :D Bara romanen kvar, men vi har till klockan 24°° på oss så det är lugnt ;) Svenskaläraren som granne är toppen!

...

Åh vad kul det är med alla besökare! Jag upptäckte 14 nya kommentarer när jag loggade in förut ;) Fortsätt kommentera, jag blir så glad! (Och jag svarar på varenda en)

A lot of kinda' pointless things to do.


Oj, oj, oj! I morgon ska både en sjusidig roman och ett kompositörsarbete vara inlämnat! :o Jag, syster och resten av skolan är lediga idag pga utvecklingssamtal, så vi har fått massa läxor -.-
Jag har blivit väldigt duktig på att "laga pizzor" nuförtiden. Det är enkelt :) Gå till ica, köp en pizza, ställ in i ugnen 10 min - Klart! :D Så det är vad som händer just nu.
Vi ses senare - nu ska jag skriva roman!

[mjus] ♥


Bilder från muse.mu

Uppslagsord; Muse (verb, intransitivt)
Översättning; Fundera, grubbla
Översättning; Säga för sig själv
Översättning; Titta begrundande, titta drömmande

Uppslagsord; Muse (substantiv)
Översättning; Musa, inspiration, inspirationskälla
Översättning; {mytologi} musa, sångmö

...

Jag älskar Muse! Har jag sagt det förut? I alla fall - låtar från nya skivan du bara måste höra...
- Exogenesis Symphony Part I - Overture
- I Belong to you - Mon Cœur S'ouvre à ta Voix
- United States of Eurasia
- Collateral Damage


Exogenesis Symphony Part I - Overture

Michael Jacksons pengar går till familjen Anka (?!)


Det visade sig att Michaels "nya" låt This is it inte är särskilt ny! Han gjorde den med Paul Anka 1983, men det är Safire som spelat in den.
Vad tycker ni om detta? Jag tycker det är synd att den sista låten han spelade in inte är en nyskriven låt, men men!