HJÄLP!

Hjälp!! Jag behöver jättehjälp!! Kan inte bestämma mig för vilken header jag ska ha. Som ni ser har jag redan bytt, men det finns ett alternativ till...

Kommentera "header 1" om ni gillar den här bäst:


...eller "header 2" om ni gillar den här bättre:


Klicka på bilderna så blir de större!

Förresten, ni som har facebook, bli aktiva på ffs! [Friends for sale] är ett tillägg där man kan köpa sina vänner som husdjur och bli köpt själv. Jajaja, det låter jättetråkigt men det är jättekul!

Och till Sofia, JA! Jag är jätteseriös när det gäller frisyren! Har tänkt klippa mig imorgon om jag vågar ringa min frisör haha (A)

Puss!
Bea

Twilight in my eyes, then I can't see for seven million miles...

Hejhej!
Jag har precis sett Twilight igen! Jag är helt kär i Edward. Jag är SÅHÄR -------->


<----------------------


glad att jag såg filmen innan jag läste boken!! Filmen är så sjukt bra!! Men om man har läst boken innan blir den lite... underskattad typ. Väldigt Synd. Tur för mig!!

Efter väldigt kort övervägande har jag också bestämt mig för att klippa mig som Alice Cullen, inte för att det är Alice frisyr utan för att den är så SNYGG!! Vad tycker ni? Inte för att jag ändrar mig om ni inte tycker om den, men jag är uppriktigt intresserad!

  
 


Förresten, har ni hört Mando Diao's låt gold? Första meningen i texten går "twilight in my eyes, then I can't see for seven million miles, twilight in my eyes tonight..." vilket jag gärna använder i mina s.k. fjortistexter på bdb. Nu har ni förklaringen. Dessutom är det vi i scandinavian strings som spelar fiol på den låten! Träffade dom första gången i Sthlm, najsa killar asså :D
Kolla http://www.youtube.com/watch?v=71IYXhvEoQ0 från faddergalan och http://www.youtube.com/watch?v=x9RutMCYTQk från Världensbarngalan. I den första länken ser man mig någonstans i raden av fiolspelare. Lovisa har ett svart och glittrigt hårband, henne ser man också ibland. På den andra länken har jag grå tunika, alla andra har svart (H).Yeah!

Well, nu har jag inget mer att berätta. Hade!
Bea

Gratis godis!!

Hejj! Idag har jag fått för mig att jag vill ha gratis godis så jag har blivit medlem på gratisgodis.se. Eh. Som ni ser har jag lagt upp en banner under klockan, klicka där så hjälper ni mig att samla in godis! :) Alternativt klicka på länken, http://www.gratisgodis.se/?r=288820.

Nu hinner jag inte mer, hade bäst!
Bea §

Facebook

Hejhej! Idag har jag blivit medlem på Facebook! Heter Beatrice Almhagen för er som inte vet det, adda gärna. Hihi, har precis köpt Carros norske kille som husdjur (A) Han ägdes av någon annan norsk som antagligen vill ha tillbaka honom snart, så vi får väl se (H)

 
VÅR! VÅRVÅRVÅR! Jaaa, snart är det sommar!! SOMMARSOMMAR (LL)

Puss!
Bea

Vart tog kommentarerna vägen?

Hejhej!

Idag ska jag på Lina, Louise, Linnea och Olivers konfirmation! Jag ska gå tillsammans med Maria, hon kommer runt två. Sen ska vi byta om och packa in presenter. Tyvärr kan jag inte ge er några ledtrådar för man vet ju aldrig vem som kollar, hihi, ni får gissa lite.

  
Lite GAMLA bilder från Annas halloweenfest i början av sjuan! Från vänster: Maria, Louise, Lina, Oliver (som är lite skev så ni får vrida på er)

Vart har alla kommentarer tagit vägen? Jag har bara haft tre den här månaden. Kom igen nu!


Puss §
Bea

1000kr närmare kameran!

Heeej! Idag har jag haft träslöjd i skolan. Eftersom jag blev klar med min, eh, kapsylöppnare? förra gången hade jag inget att göra denna gången, så jag typ satt på ett element och smsade, ritade och dissade johannes. Bland annat. Johanna fick damp så jag smsade lite aggro på henne. Höhö. Hm, vad har hänt mer? JO JUST DET! JAG FICK JOBBET! Jag och Lovisa ska vara servitriser på mammas 2 firmafester och vi får 500 kr/gång! :DD PLUSSSS++++! - att mammas kompis barn, eh, vadhettehannudå, typ nåt på M, äh jag vet inte. Nånting hette han iallafall, han ska vara med! YEEY! Höhö.

eh, just det, anledningen till YEEY är att han är fotomänniska och läser och massa sånt där PRECIS SOM JAG eller nåt, men tyvärr är han 12. IALLAFALL! Det blir NAJS! 1000 spänn närmare kameran! Yee.

Nu ska jag vara lite social/osocial och logga in på msn. Seeyaa!
Bea §

money money money :D

Hej! Idag har jag varit med Carl, Lovisa och Victoria i nordstan och spelat fiol! Vi stod först vid åhlens skyltfönster, men efter en halvtimme kom det en människa från en tidning (TilliT) och föreslog att vi skulle spela på deras scen lite längre bort. Som tack fick vi en senapsgul tröja i storlek XL var och en teckning från någon sån där människa som målar med sprejburkar. Ni kanske får se någon gång om jag orkar ladda upp bilderna på kameran, inte särskilt troligt inom de närmaste dagarna. Efter en timme totalt åkte vi hem och räknade pengarna, 220 kronor var! YEEEYY! Dessutom tog mamma med min vackra påse med 238,50 i enkronor och växlade i någon butik, så nu har jag 650 kronor! YEEY IGEEN! Om en stund ska jag kräva mamma på månadspeng gånger tre (maj, juni juli) i förskott, sen är det bara 3400 kronor kvar till kameran! >:D (Förlåt för smajly, jag måste bättra mig.) Nu har ni hört nog om min ekonomi, så jag passar på att förklara det som alla uppmärksamma människor la märke till i början. (Skulle vi inte spelat på stan igår egentligen?) Jo, det skulle vi. Men pappa la sig i. Istället tvingade han med oss till pröva-på-dag på LESS. Yeey. Not. Men jag provade att segla feva (tvåmannabåt med spinnacker, se bild nedan) tillsammans med först VM-vinnare Sofia Engström (se också bild nedan) och sedan med pappa (tyvärr inte på bild nedan). Yeah :D


Sofia är hon till höger :)

Puss!
Bea